• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

04.11.2020

16:55

OVOM SE BAŠ ŽURI Bajdenov štab proglasio pobedu na predsedničkim izborima u SAD!

Vesti

OVOM SE BAŠ ŽURI Bajdenov štab proglasio pobedu na predsedničkim izborima u SAD!

Podeli vest

Štab Džozefa Bajdena proglasio je pobedu na predsedničkim izborima u SAD, izgleda da se njima baš žuri

- Pobeđujemo na izborima, pobedili smo na izborima - rekao je savetnik izbornog štaba i advokat Bob Bauer na konferenciji za novinare.

Takođe je naveo da niko u štabu Demokratske partije nije zabrinut izjavom Donalda Trampa da će se povodom rezultata izbora obratiti Vrhovnom sudu.

TRAMP IMA I OPCIJU "B"! Od 4 ključne države mora da osvoji 2, ali u slučaju najgoreg scenarija...

- Ne znam šta bi mogla biti tužba, teško je zamisliti da bi taj pravni akt imao bilo kakvog smisla. Međutim, ako žele to da urade, oni to mogu da učine. Mi se oko toga ne brinemo - kazao je Bauer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 3 godine

Što se mene lično tiče pobijte se medjusobno.

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Bajdemi - sklerotični šiptarski muljator... Provaljen!

DA LI JE MOGUĆA KRAĐA IZBORA U AMERICI?! JESTE, AKO SE TO DESI, NEK NAM JE BOG U POMOĆI...  Sprema li se politička drama koja može čak i da sruši SAD!
Planeta

DA LI JE MOGUĆA KRAĐA IZBORA U AMERICI?! JESTE, AKO SE TO DESI, NEK NAM JE BOG U POMOĆI... Sprema li se politička drama koja može čak i da sruši SAD!

Mogućnost izborne krađe na američkim predsedničkim izborima jedan je od elemenata izborne kampanje Donalda Trampa i pre svega se odnosi na glasanje putem pošte, koju je ove godine iskoristio rekordan broj Amerikanaca. Ipak, činjenica je da u američkom izbornom sistemu ne postoji institucija koja određuje ko je pobednik izbora

03.11.2020

22:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija