• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

07.12.2020

17:50

TRAMPOV ZAVRŠNI UDARAC! Bajdenova inauguracija neće proći mirno, biće objavljena šokantna informacija!

Vesti

TRAMPOV ZAVRŠNI UDARAC! Bajdenova inauguracija neće proći mirno, biće objavljena šokantna informacija!

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp se navodno priprema da zaseni inauguraciju izabranog predsednika Džoa Bajdena 20. januara tako što će tog dana napraviti opozicioni miting na kojem će potvrditi kandidaturu na izborima 2024. godine, preneo je Indipendent

Londonski list piše da Tramp planira da napusti funkciju u "dramatičnom stilu", koristeći sve svoje moći koje ima kao predsednik, prema izborima lista Aksios, koji citira izvore bliske Trampu.

Osim mitinga, Tramp planira da napusti Belu kuću letom predsedničkog aviona Er Fors jedan do Floride, gde će se obratiti pristalicama u hangaru.

Indipendent podseća da je ranije NBC njuz izvestio da izvori bliski Trampu kažu da on neće biti na inauguraciji Bajdena, a možda mu neće uputiti ni poziv da dođe sa suprugom Džil u Belu kuću, što je običaj u SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ami

pre 3 godine

E....vala dosadan je vise ....htjeo ne htjeo morace da ode...al ...jel ovo ponasanja odrasle osobe a jos je i predsjednik drzave???? Imal jos kakva gluposti koju moze napraviti...bas KO dijete u vrticu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija