• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.12.2020

23:30

DETALJI SULUDE PUCNJAVE ZBOG KORONE! Upucao devojku i njenu ćerku jer su ga zarazile?!

Vesti

DETALJI SULUDE PUCNJAVE ZBOG KORONE! Upucao devojku i njenu ćerku jer su ga zarazile?!

Podeli vest

Dejan M. (55) umislio da mu je ljubavnica Svetlana B. (51) prenela koronu, pa je pištoljem upucao u ruku nju i njenu ćerku Anu. Z. (35) * Pomahnitalog Dejana obuzdali Svetlanin zet policajac i njegov kolega

Dejan M. (55) iz sela Orljevo kod Petrovca na Mlavi prekjuče je pištoljem ranio ljubavnicu Svetlanu B. (51) i njenu ćerku Anu Z. (35) jer je umislio da ga je Svetlana zarazila koronom! Majka i ćerka su tokom suludog napada ranjene u ruku, a Dejana su savladali i uhapsili Svetlanin zet policajac i njegov kolega.

Dejan se tereti za pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja, za šta mu preti višegodišnja robija.

Tražio i pare

Pucnjava se dogodila u sredu po podne u mestu Žabari, gde živi Svetlana. Izvor iz istrage kaže da je Dejan tog dana dobio prve simptome zaraze koronom, pa mu se pomračio um i rešio je da svoj bes iskali na ljubavnici.
- Najpre je pozvao Svetlanu telefonom, počeo je da je vređa tvrdeći da ga je ona zarazila. Ona se pravdala govoreći mu da to nije tačno, ali uzalud, Dejan je bio van sebe od besa. Vikao je da će odmah doći kod nje da se obračunaju i da mu spremi pare koje mu ona, navodno, duguje - kaže izvor Informera iz istrage.

Prema njegovim rečima, Dejan je tada uzeo svoj pištolj, za koji ima dozvolu za posedovanje, ali ne i za nošenje, pa je autom iz Orljeva krenuo ka Žabarima.
- U međuvremenu, prestravljena žena je sa ćerkom Anom pobegla u komšiluk kod svog zeta, koji je zamenik komandira Policijske stanice Žabari, ali Dejan je saznao da je ona tamo i krenuo je za njom.

- Dejan ju je zatekao u dvorištu njenog zeta, pa je jednom rukom potegao pištolj, a drugom ju je zgrabio za ruku i pokušao da je odvuče na ulicu. Svetlanin zet je čuo svađu i buku, pa je istrčao iz kuće i razdvojio ih je, a zatim je pokušao da otme pištolj pomahnitalom Dejanu. U tom komešanju Dejan je ispalio hitac, koji je prošao kroz Svetlaninu šaku i pogodio Anu u ruku. Tada je iz kuće istrčao još jedan policajac, koji je bio u poseti Svetlaninom zetu, pa su obojica savladala i vezala Dejana - objašnjava naš izvor.

Patrola policije je brzo stigla na mesto pucnjave i odvela je Dejana u stanicu. Hitna pomoć je zbrinula Svetlanu i njenu ćerku i srećom konstatovane su im samo lakše povrede. Međutim, zbog pretrpljenog šoka lekari su im dali lekove za smirenje.

Vodio je u Paraliju

Inače, Svetlanine komšije kažu da su ona i Dejan osam godina bili u ljubavnoj vezi i da su jedno vreme živeli zajedno. Prošle godine Dejan i Svetlana su bili zajedno na moru u Grčkoj, u Paraliji, o čemu svedoče brojne fotografije na njegovom Fejsbuk profilu.
- To je bila burna veza... Stalno su se svađali, pa se mirili i tako ukrug. Oboje iza sebe imaju brakove, a započeli su vezu nakon što su se razveli. Međutim, i pored toga što zaista nisu bili jedno za drugo, niko ne bi pomislio da je Dejan u stanju da pokuša da je ubije - priča Svetlanin komšija.

On dodaje da je Dejan zarađivao za život tako što je povremeno vozio bager na gradilištima.
- Živi u Orljevu sa starom i bolesnom majkom, koja ima 90 godina. Ne znam šta mu je sve ovo trebalo. Napravio je zlo i sebi i majci, koja je sad ostala sama, pošto Dejan neće skoro na slobodu - priča ovaj komšija. 

Dejanova majka ne zna za pucnjavu


Dejanova majka ne zna da joj je sin upucao ljubavnicu i njenu ćerku i da je uhapšen.
- Jadna žena ima skoro 90 godina i potpuno je dementna. Eno, traži ga po kući, misli da će doći svakoga trenutka. Taj ludak je trebalo i na nju da misli kad je vitlao tim pištoljem - kaže meštanin Orljeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija