• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug / Informer

20.12.2020

10:07

UHAPŠEN MOGUĆI SAUČESNIK U TERORISTIČKOM NAPADU U AUSTRIJI! Na automatskoj puški pronađeni DNK tragovi osumnjičenog!

Vesti

UHAPŠEN MOGUĆI SAUČESNIK U TERORISTIČKOM NAPADU U AUSTRIJI! Na automatskoj puški pronađeni DNK tragovi osumnjičenog!

Podeli vest

Austrijska policija uhapsila je jednog mogućeg saučesnika u terorističkom napadu od 2. novembra, kada je Albanac poreklom iz Severne Makedonije Kujtim Fejzulaj u centru Beča ubio pet osoba i ranio više od 20 lica

Radi se o jednom Austrijancu poreklom iz Avganistana za kojeg se smatra da je znao o terorističkom planu Fejzulaja.

Istraga posebne jedinice, ustanovljene posle terorističkog napada, dovela je do hapšenja ovog prijatelja ubijenog džihadiste.

Naime, na automatskoj puški koju je Fejzulaj koristio za ubijanje građana, pronađeni su DNK tragovi uhapšenog.

Policija pretpostavlja i da je uhapšeni snimio karatak video na kojem se vidi da su u napadu korišćeni automat "kalašnjikov" (AK47) uz albansku rep pesmu "AK47".

U tom videu, koji raje svega 10 sekundi, vide se dva muškarca u vozilu marke BMW s "kalašnjikovim", odnosno srpskom verzijom "zastava M70", a policija smatra da je jedan od dvojice terorista.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija