• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.01.2021

21:42

STEJT DEPARTMENT IZBRISAO TRAMPA?! Pojavila se informacija, ali onda je sve postalo jasnije! EVO ŠTA SE DOGODILO!

Vesti

STEJT DEPARTMENT IZBRISAO TRAMPA?! Pojavila se informacija, ali onda je sve postalo jasnije! EVO ŠTA SE DOGODILO!

Podeli vest

Američki Stejt Department je, kako stvari stoje, već smenio Donalda Trtampa sa mesta predsednika Amerike i to pre vremena

Dešavanja u Americi su već nekoliko dana centralna tema, a Stejt Department je otišao korak dalje, pa će možda jednom objavom dodatno razbesneti deo naroda.

OPOZIV TRAMPA! Demokrate pokreću zvaničnu proceduru, ugrozio bezbednost SAD

Na zvaničnom sajtu uz ime Donalda Trampa stoji datum kada je došao na čelo države, ali, takođe stoji i da je večeras u 19:38 njegova funkcija prestala. 

Foto: Printscreen

Stejt Dipartment smenio Trampa?

Izgleda da je Stejt Department smenio Trampa pre 20. januara, kada mu zvanično prestaje mandat na čelu Amerike.

Foto: Printscreen

Međutim, nekoliko trenutaka kasnije, ispostavilo se da je došlo do hakerskog napada, i da Stejt Department nije načinio takav potez.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

Četiti godine je imao vremena da ih počisti. Kratko jeste ali nije ni zagrebao one koji su se zakoreli zadnjih 30 godina...

vvv

pre 3 godine

Sve 4 godine su ga saplitali u njegovoj rodjenoj zemlji. Racunao je na ovaj drugi mandat da napravi velike rezove i promene. On je njima prvi put promakao kao greska u njihovoj proceni, vec su videli Hilari na celu, a njega niko nije uzimao za ozbiljno i tu su se zeznuli. Onda su ga danonocno podrivali sve vreme ne birajuci sredstva. Sta ce biti posle ovoga, ne znaju sa sigurnoscu ni oni koji ovo sve vode. Ali niko ne moze vise da ispravi da ovo vise nisu Sjedinjene Americke Drzave, vec Razjedinjene. Narod se medjusobno pomiriti nece.To je takva medjusobna mrznja i netrpeljivost, tamo su se porodice pocepale, najrodjeniji vise ne razgovaraju. Obzirom da su mnogi besni i naoruzani do zuba, kad krene ova nova administracija sa nekim represivnijim merama (kao fol radi korone, ili bilo cega...), bice belaja.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija