• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

03.02.2021

15:27

ONI KOJI NAŠU UČTIVOST DOŽIVLJAVAJU KAO SLABOST, JAKO GREŠE! Lavrov brutalno o dvostrukim aršinima Zapada!

Vesti

ONI KOJI NAŠU UČTIVOST DOŽIVLJAVAJU KAO SLABOST, JAKO GREŠE! Lavrov brutalno o dvostrukim aršinima Zapada!

Podeli vest

Oni na Zapadu koji učtivost Rusije tumače kao slabost grdno greše, poručio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov

- Kako kaže jedno poznato lice ruske kinematografije: nije u snazi Bog, nego u istini. Imamo mi i jednu dobru poslovicu - meki smo na rečima, ali ne damo na sebe. I oni koji našu učtivost doživljavaju kao slabost, prave veliku grešku - rekao je ruski ministar.

On je prethodno rekao da Zapad u izveštavanju o protestima u Rusiji primenjuje dvostruke standarde, odnosno kada govore o događajima u Rusiji prikazuju samo reakciju policije na ponašanje demonstranata, a ne i ponašanje demonstranata.

Podsetimo, Moskovski sud je juče doneo odluku da uslovna kazna Navaljnom bude zamenjena zatvorskom kaznom od tri i po godine.

Foto: Tanjug/AP

Sudskom procesu prisustvovali su i predstavnici petnaestak zapadnih ambasada, a vodeće zapadne zemlje su posle izricanja presude momentalno od Rusije tražile da opozicionar bude oslobođen.

Navaljni je imao dve uslovne osude. Prva je u slučaju "Kirovles" vezana za proneveru više od 16 miliona rubalja, a druga, u slučaju "Iv Roše", za krađu od preko 30 miliona rubalja. Pošto se nije odazivao na pozive policije on je uhapšen na aerodromu u Moskvi po povratku sa lečenja u Berlinu. Nakon toga njegove pristalice su organizovale neodobrene proteste u Moskvi i drugim ruskim gradovima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve pršti između srpske lepotice i Slovenca! Olga i Oblak zaljubljeni do ušiju! (FOTO)
Showtime

Sve pršti između srpske lepotice i Slovenca! Olga i Oblak zaljubljeni do ušiju! (FOTO)

Srpska teniserka Olga Danilović (23) poražena je u prvom kolu ovogodišnjeg Vimbldona, dok je njen dečko, sjajni slovenački golman Jan Oblak (31), eliminisan sa Evropskog prvenstva u fudbalu nakon poraza od Portugala posle penala u osmini finala. Zaljbljeni golupčići sada vidaju jedno drugom rane i uživaju u ljubavi koju se ne libe da pokažu na društvenim mrežama.

08.07.2024

15:09

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija