• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

12.02.2021

12:31

NEMAČKA ODGOVORILA LAVROVU! "Uznemireni" Berlin poslao ekspresnu poruku Moskvi!

Vesti

NEMAČKA ODGOVORILA LAVROVU! "Uznemireni" Berlin poslao ekspresnu poruku Moskvi!

Podeli vest

Nemačko ministarstvo spoljnih poslova smatra uznemirujućim komentar ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, koji je rekao da je Rusija spremna da zaoštri odnose sa Evropskom unijom ukoliko evropski blok od 27 zemalja uvede ekonomske sankcije

"Ove izjave su zaista zabrinjavajuće i neshvatljive", rekla je portparolka ministarstva spoljnih poslova, dok je vladin portparol Štefen Zajbert dodao da može samo da se složi sa tim, javlja Rojters.

Portparolka ministarstva spoljnih poslova je prenela ocene Hajka Masa, koji nije odbacio mogućnost novih sankcija, ali je istovremeno naglasio da je bitno održati dijalog sa Rusijom.

Odnosi između Rusije i Zapada su se pogoršali nakon hapšenja opozicionog lidera Alekseja Navaljnog.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 3 godine

Nemciii, još vam nije došlo iz dupeta u glavu. Kad vas RUSIJA uceni, neće vam pomoći ni Amerika ni NATO.

Miro

pre 3 godine

Zabrinjavajuce je to što su Nrmacka i EU mislili da im se moze kako hoce.

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Staviti germaske varvare tamo gde ime je i mesto - u pećinu!

Stvarno ko je ovde lud

pre 3 godine

Nemci su u drugom svetskom ratu pobili vise od 25 miliona Rusa. I da uzmemo u obzir samo opsadu Stajingrada, to je bilo tolko zverstvo prema civilnom stanovnistvu da ne bi smeli da pisnu, a kamoli da nesto trabunjaju i podrzavaju Navaljnog. Toliko su zli, da im nikada nije trebalo dozvoliti da se ujedine, nego ih raseliti po celom svetu da se nikada vise ne pokupe i ubijaju druge. Stvarno, sta Navaljni, koji je Nemacki trojanski konj, moze dobor da donese Rusiji i Rusima. Oni koji ga podrzavaju ne shvataju da je to osveta za izugbljeni WWII, i revizija istorije. To najbolje vidmo na Balkanu, gde su svi tadasnji njihovi saradnici podrzani da se vrate filozofiji koju su imalu u to vreme. Hvala Bogu da je Jeljcin davna proslost, i da Rusiju vode ljudi koji istinski vole svoju zemlju, a imaju pameti.

Glas razuma

pre 3 godine

Baba i njeni štrumfovi su licemerni preko svake mere. Štite svog trojanskog konja "Novaljnog" a podržavaju šiptarske zločince koji nemilosrdno istrebljuju srpski narod. Dvolični su preko svake mere i zaboravni jer ne shvataju da su izgubili II svetski rat u kome su mnogim drugim narodima naneli neopisivo zlo. A što se ne bi tako ponašali kad nisu adekvatno kažnjeni! Opet je sve po starom. Pa, ako dođe do III svetskog rata za isti će opet biti kriva Nemačka, SAD i sve druge države koje ih podržavaju.

milankukic

pre 3 godine

rusi treba da im zavrnu slavinu pa nek se izivljavaju na ameerima jer je to njihovo maslo

HAHA

pre 3 godine

Па није вам Русија мала и напаћена Србија да се поигравате без последица. Како сејете тако ћете и пожњети!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija