• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

13.02.2021

22:40

TEK SMO POČELI! Prvo Trampovo obraćanje nakon POBEDE u Senatu!

Vesti

TEK SMO POČELI! Prvo Trampovo obraćanje nakon POBEDE u Senatu!

Podeli vest

Bivši američki predsednik Donald Tramp oglasio se saopštenjem posle odluke Senata da ne usvoji njegov opoziv

- Želim da se prvo zahvalim mom timu posvećenih advokata i drugih koji su neumorno radili na zaštiti pravde i istine - naveo je Tramp.

Zahvalio se i senatorima i kongresmenima koji su, kako je naveo „ponosno stajali u odbrani ustava i svetih legalnih principa koji su u srcu naše zemlje“, ali i „milionima građana koji su hrabro podržali ove važne principe“.

On je osudio pokušaj opoziva i ponovo ga nazvao „najvećim lovom na veštice u istoriji Amerike“.
Tramp se osvrnuo i na svoju političku budućnost, pošto posle odluke Senata može da se kandiduje na sledećim predsedničkim izborima 2024. godine.

- Naš istorijski, patriotski i predivni pokret Učinimo Ameriku ponovo velikom (MAGA - Make America Great Again) je tek započet. U sledećim mesecima imaću mnogo toga dad podelim sa vama i radujem se nastavku našeg neverovatnog zajedničkog putovanja da dostignemo američku izuzetnost za sve ljude - naveo je Tramp i dodao "imamo puno posla pred nama i uskoro ćemo se pojaviti sa vizijom za svetlu, blistavu i bezgraničnu američku budućnost".
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zajko Kukurajko

pre 3 godine

tramp[eltir] - bolji od bajde, od kog nema vajde

Boris

pre 3 godine

Trumpu zelim sve najbolje ali nema sanse da on ponovo bude predsednik ne sto to velika vecina ne bi to htela vec tkz.duboki nece dozvliti duboki su Fed,Wall st.,Military komplex

Darko

pre 3 godine

Congratulations on your victory, Mr. President. Čestitam na pobedi gospodine predsedniče.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija