• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

11.03.2021

13:18

PUTIN OTKRIO STRAŠNU ISTINU, OTIŠLO JE PREDALEKO... Ruski lider u jednoj rečenici objasnio šta je pandemija uradila celom svetu, ali i Rusiji!

Vesti

PUTIN OTKRIO STRAŠNU ISTINU, OTIŠLO JE PREDALEKO... Ruski lider u jednoj rečenici objasnio šta je pandemija uradila celom svetu, ali i Rusiji!

Podeli vest

Zbog pandemije prošla godina je postala najgora za svetsku ekonomiju nakon Drugog svetskog rata, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku o merama za povećanje investicionih aktivnosti

Ruski predsednik je naveo da je BDP u prošloj godini pao za 3,5 odsto.

„Razlozi su objektivni. Pre svega, epidemiološka situacija, uvođenje iznuđenih ograničenja što se negativno odrazilo na vođenje biznisa i ekonomsku dinamiku u celini“, naglasio je Putin.

Ruski predsednik je saopštio da se blagovremenim merama uspela prevazići recesija u ruskoj ekonomiji i početi sa njenim oporavkom.

„Iznenadna i tako velika kriza zahtevala je od države vanredne mere. U tim uslovima države sa nezavisnom makroekonomskom politikom realizovale su rekordne pakete za podsticaj, kako kroz budžet, tako i kroz monetarno-kreditnu politiku“, rekao je ruski lider.

On je dodao da je Moskva uspela da smanji rizike za investicije u svoju privredu.

Reforme poslednjih godina i nove mogućnosti omogućile su Rusiji da ne pooštrava svoju makroekonomsku politiku u uslovima krize koju je izazvala pandemija, naglasio je Putin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JOVAN

pre 3 godine

Sve su isplanirali za Kinu.ali Kina se jedina izborila.

Borivoje

pre 3 godine

Krivci za proizvodnju vestackog virusa, nisu pronadjeni. Ceo svet je pao na ispitu.Multi farmakokompanije ce valdati svetom. Svi ce postati bolesni vakcina robovi.Zaustavili su zivot.Ukoliko se siroke mase potlacenih ne pobune i uguse zlo, nestace sa ove planete.Treci Rajh, je u odnosu naovaj 4 Rajh, decji vrtic.Cestice i zapra[ivanje, ne mogu da pominjem, one su za dobrobit covecanstva. Srecno,ko prezivi.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje!

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija