• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

14.04.2021

12:42

Doneli konačnu odluku... DANSKA TRAJNO PREKIDA UPOTREBU ASTRAZENEKE! Ovo su posledice!

Vesti

Doneli konačnu odluku... DANSKA TRAJNO PREKIDA UPOTREBU ASTRAZENEKE! Ovo su posledice!

Podeli vest

Danska će trajno prekinuti vakcinaciju AtraZenekinom vakcinom protiv kovida-19, prenela je danas danska televizija TV2, pozivajući se na neimenovane izvore

Ovakav potez će prouzrokovati kašnjenja u kampanji vakcinacije u toj zemlji, prenosi agencija Rojters.

Prethodno je Evropska komisija saopštila da neće obnoviti ugovore o vakcinama sa kompanijama "AstraZenaka" i "Džonson i Džonson" za narednu godinu, i da će se zvanični Brisel radije fokusirati na vakcine koje koriste mRNA tehnologiju, poput vakcina "Fajzer" i "Moderna".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRESEDAN U EVROPI! Odluka Danske šokirala svet, reagovale UN!
Planeta

PRESEDAN U EVROPI! Odluka Danske šokirala svet, reagovale UN!

Danska je postala prva evropska zemlja koja je uskratila boravišne dozvole sirijskim izbeglicama. Danski ministar spoljnih poslova Jepe Kofod sugerisao je da, iako građanski rat još uvek traje u mnogim delovima Sirije, postoje delovi zemlje u kojima je situacija drugačija. Sa odlukom danskih vlasti ne slažu se UN i Amnesti internešenal

14.04.2021

11:58

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija