• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

20.04.2021

12:20

AMERIČKA STRATEŠKA KOMANDA UPOZORAVA: Spektar sukoba NEPREDVIDLJIV, moguća upotreba NUKLEARNOG ORUŽJA!

Vesti

AMERIČKA STRATEŠKA KOMANDA UPOZORAVA: Spektar sukoba NEPREDVIDLJIV, moguća upotreba NUKLEARNOG ORUŽJA!

Podeli vest

Strateška komanda oružanih snaga SAD saopštila je da je spektar sukoba trenutno nepredvidljiv i da treba razmotriti i mogućnost da će u nekom sukobu biti upotrebljeno nuklearno oružje

- Spektar sukoba danas nije ni linearan ni predvidljiv. Moramo uzeti u obzir mogućnost sukoba koji dovodi do uslova koji bi vrlo brzo mogli navesti protivnika da upotrebu nuklernog oružja smatra svojom najmanje lošom opcijom - objavljeno je na Tviter nalogu Strateške komande SAD.

Ova objava dolazi uoči saslušanja koje danas treba da održi Komitet oružanih snaga američkog senata, a na kojem će učestvovati Strateška komande oružanih snaga SAD i američka svemirska komanda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija