• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnji.hr/the sun

21.04.2021

08:01

BILA JE LEPOTICA I SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA, SADA PRETURA PO KONTEJNERIMA! Zavidela joj je cela Amerika, danas spava na ulici i živi od milostinje! /VIDEO/

Vesti

BILA JE LEPOTICA I SUPRUGA SLAVNOG GLUMCA, SADA PRETURA PO KONTEJNERIMA! Zavidela joj je cela Amerika, danas spava na ulici i živi od milostinje! /VIDEO/

Podeli vest

Bivša supruga zvezde "Čuvara plaže" Džeremija Džeksona Loni Vilison već godinama preživljava na ulici kao beskućnica, a neretko je fotoreporteri uhvate kako prebire po kantama za đubre. Engleski San piše da je bivši model i fitnes instruktorka, danas 37-godišnjakinja, u sve težem stanju i da je ostala bez zuba

Loni je bila odevena u prljave i poderane plave farmerice i crnu majicu, dok je oko struka imala zavezanu trenerku. Na glavi je imala i roze kapu koja je štiti od kalifornijskog sunca. Glavu je pokrivala i majicom.

Po ulici je gurala kolica iz supermarketa napunjena raznim predmetima, pa je sela da odmori na ulici. Ispred nje je bila hrpa stvari, među kojima je bio i jedan sok.

Nakon nekog vremena prišao joj je nepoznati čovek i dao joj nešto hrane, što je Loni prihvatila s osmehom, pokazujući deficit zubi. Drugi prolaznik joj je dao i nešto novca.

Pre nekoliko nedelja Loni je viđena i kako kopa po kontejneru.

"Jednostavno sam zapela", rekla je u jednom intervjuu Sanu.

"Čak i kad bih mogla nekoga da zamolim za pomoć, ne postoji puno toga što bi neko mogao da uradi da mi olakša... Pre nego sam postala beskućnica udarila me je struja i od tada ne mogu ostati na jednome mestu. Ne mogu da živim u zgradi, ne mogu u kući, ne mogu da živima nigde jer jednostavno stalno moram da se krećem", rekla je u istom razgovoru.

"Ne želim da upropastim tuđi život jer su se ljudi sa mnom za*ebali pa sam samo odlučila da ću samo čekati i gledati što će se dogoditi kako vreme prolazi", kaže Loni.

Inače, Loni i glumac Džaremi su se venčali 2012. godine. Žene su joj zavidele jer je zavela zgodnog Džeremija koji se proslavio u populanroj seriji, a muškarci su je obožavali.

Međutim, idila nije dugo trajala. Naon niza svađa rastali su se samo dve godine kasnije. Situacija je kulminirala nakon što ju je on fizički napao u zajedničkom domu u zapadnom Holivudu. Imala je dva slomljena rebra, povrede vrata i ogrebotine na licu.

Dobila je nervni slom 2016. godine, izgubila posao, stan i auto, a pre toga bila je asistentkinja u jednom hirurškom centru u Los Anđelesu. Postala je zavisna i o metu i alkoholu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija može na razne načine da profitira od saradnje s Francuskom! Vučić je za samo par meseci ugostio Đinpinga, Šolca i Makrona! (VIDEO)
Live TV

Srbija može na razne načine da profitira od saradnje s Francuskom! Vučić je za samo par meseci ugostio Đinpinga, Šolca i Makrona! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer TV bili su Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja i potpredsednica Skupštine Srbije Marina Raguš. Govorili su o jučerašnjoj poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona Srbiji i njegovom sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem tokom kog su potpisani brojni sporazumi.

30.08.2024

16:03

Ceo region kritikuje Srbiju zbog nabavke najsavremenijih aviona! Francuska ima razloga za poverenje u našu državu! (VIDEO)
Live TV

Ceo region kritikuje Srbiju zbog nabavke najsavremenijih aviona! Francuska ima razloga za poverenje u našu državu! (VIDEO)

Emanuel Makron ponovo je u gostima u Srbiji. Kakve benefite će imati naša zemlja od ove posete? Makron i Vučić govorili su i o kupovini borbene eskadrile borbenih aviona rafal. Kada Srbija dogovori kupovinu novih aviona, onda je to prst u oku Bošnjacima, Hrvatima, ali i opozicionim medijima. Obnavljanje naših vojnih resursa predstavlja opasnost za ceo svet, a kada to rade drugi, to je za pohvalu. Napredak naše zemlje u svakom pogledu nikada nam neće oprostiti. Na ovu temu u "Info jutru"govorio je savetnik predsednika Vlade za nacionlanu bezbednost prof. dr Miroslav Bjegović.

30.08.2024

13:01

Hronika

Pokrenuta istraga protiv dva muškarca: U iznajmljenim stanovima skladištili drogu, zaplenjena velika količina
Hronika

Pokrenuta istraga protiv dva muškarca: U iznajmljenim stanovima skladištili drogu, zaplenjena velika količina

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Miodraga Ž. (44), Nikole A. (37) i još jednog lica za kojim se traga, zbog sumnje da su, kao grupa, neovlašćeno radi prodaje u izjamljenim stanovima držali 224,52 grama opojne droge kokain i 428,92 grama opojne droge kanabis, kao i veliku količinu novca – više od 1.5 miliona dinara, 42.500 evra i drugih deviza.

30.08.2024

15:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija