• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/360tv.ru

01.05.2021

08:19

NAJUSAMLJENIJA ŽENA NA SVETU U STRAHU OD STRAŠNOG OČEVOG PROROČANSTVA! Zbog onog što joj je rekao na samrti, Agafja sada ni po koju cenu ne sme da uradi jednu stvar

Vesti

NAJUSAMLJENIJA ŽENA NA SVETU U STRAHU OD STRAŠNOG OČEVOG PROROČANSTVA! Zbog onog što joj je rekao na samrti, Agafja sada ni po koju cenu ne sme da uradi jednu stvar

Podeli vest

Pre svoje smrti otac Agafje Likove (77), koji je sa svojom staroveračkom porodicom živeo kao pustinjak u sibiriskoj zabiti u kojoj se Agafja i rodila, prorekao je ćerki budućnost, a upravo je to proročanstvo sada za Agafju postalo aktuelno

Starac je na samrti rekao ćerki da joj "vidi smrt daleko od rodnog mesta", pa zato ova, kako je mnogi zovu "najusamljenija žena na svetu" ne želi da se preseli u Moskvu. To je saopštila mitropolitu Korniliju, koji je došao u njenu novosagrađenu kuću u sibirskoj republici Hakasiji.

Naime, Agafji je ponuđeno da se preseli u Moskvu, ali ona je to odbila, pre svega, iz straha da se ne obistini očevo predviđanje.

- Ove godine se navršava 40 godina otkako je Agafja ostala sama, nakon smrti roditelja, braće i sestara. Ova kuća je za nju velika radost. Rekao sam joj: "Hajde da te vodimo u Moskvu, imamo staroverski centar, živećeš tamo". "Ne, ne idem nikuda, otac (otac) mi je rekao: "Ako odeš odavde, propašćeš - citiraju RIA Novosti mitropolita Kornilija. Po njegovom mišljenju, Agafja Likova živi tačno onako kako bi trebalo da žive hrišćani. U trudu i molitvi.

Razgovor o preseljenju u glavni grad vodio se kada je mitropolit došao da osveti njen novi dom izgrađen u tajgi u decembru 2020. donacijom milijardera Olega Deripaske.

Otac Likove pobegao je u Sibir 1937. godine od progona sovjetskog režima. Deca su mu se rodila u izolaciji. Pronašli su ih geolozi 1978. godine. Preživela je samo Agafja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija