• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

01.05.2021

20:54

Vodeni topovi i suzavac protiv korona žurke u Briselu!

Vesti

Vodeni topovi i suzavac protiv korona žurke u Briselu!

Podeli vest

Belgijska policija upotrebila je danas vodene topove i suzavac kako bi rasturila žurku protivnika restriktivnih mera u jednom parku u Briselu

Skup, na kojem se okupilo nekoliko stotina ljudi koji su prkosili pravilima socijalne distance radi suzbijanja korona virusa, održan je nedelju dana pre popuštanja epidemioloških mera, prenosi Rojters.

Organizatori su poziv na žurku uputili preko Fejsbuka koji je, međutim, uklonio njihov post posle zahteva tužilaštva koje je upozorilo da posetioci rizikuju da budu privedeni ili novčano kažnjeni.

Policija je saopštila na društvenim mrežama da prisutni ne poštuju mere za javnu bezbednost i da će intervenisati.

Mnogi nisu nosili maske koje su obavezune u Briselu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ĐORĐE MILIĆEVIĆ: Ohrabrujući rezultati dogovra u Briselu!
Politika

ĐORĐE MILIĆEVIĆ: Ohrabrujući rezultati dogovra u Briselu!

Rezultat posete predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića Briselu i dogovori koji su postignuti su ohrabrujući i u potpunosti sam saglasan sa predsednikom Vučićem koji ovu posetu ocenjuje kao jednu od najboljih do sada. Kada to kažem, ne mislim samo na podršku Evropske Unije u oblasti infrastrukture, već pre svega mislim na obostrano poverenje - izjavio je Đorđe Milićević, predsednik poslaničke grupe SPS-a, na sednici Odbora za Evropske integracije, na čijem je dnevnom redu bilo predstavljanje Rezolucije EP o izveštajima komisije za Srbiju za 2019. godinu i 2020. godinu, koju je predstavio Izvestilac Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik

29.04.2021

18:18

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija