• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Unilad

05.05.2021

10:07

MISLILA JE DA JOJ JE DEČKO MRTAV, PATILA JE SEDAM GODINA ZA NJIM! A onda, on je objavio sliku na društvenim mrežama... ali tek kada je videla sa kim je, ŠOKIRALA SE! /VIDEO/

Vesti

MISLILA JE DA JOJ JE DEČKO MRTAV, PATILA JE SEDAM GODINA ZA NJIM! A onda, on je objavio sliku na društvenim mrežama... ali tek kada je videla sa kim je, ŠOKIRALA SE! /VIDEO/

Podeli vest

Na društvenoj mreži TikTok korisnici često otkrivaju detalje iz svog života, pa je tako jedna devojka, pod imenom @k.jewel5 ispričala šta je doživela kada se zaljubila sa 14 godina

Kako kaže, tada je upoznala mladića sa kojim je održavala vezu na daljinu jer je on živeo u Njujorku.

Nakon 6 meseci veze su se posvađali i nisu uopšte pričali 3 dana. To, naravno, ne bi bilo ništa neuobičajeno za tinejdžere, međutim, posle 3 dana dobila je poziv u kome je obaveštavaju da je mladić izboden u jednom napadu, nakon čega je preminuo.

U međuvremenu je prošlo 6-7 godina, a devojka je nedavno videla da je njen navodno mrtvi dečko postavio sliku na društvenim mrežama i to sa jednim prijateljem. Ispostaviće se da mu je to zapravo dečko.

Kaže da je plakala kada je videla tu objavu, ali da je uvidela da su njih dvojica srećni.

Ipak, odlučila je da ga kontaktira. - Videla sam fotografiju. Molim te, odgovori mi. Volela sam te svih sedam godina, Dejv - napisala je, ali nije dobila nikakav odgovor.

 

https://www.tiktok.com/@k.jewel5/video/6954540246235155718?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2F&referer_video_id=6954540246235155718&refer=embed&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6941442434274444805

 

Kako prenosi portal Unilad, valjda će devojka dobiti neko razjašnjenje ove priče, a pratioci njenog naloga na TikToka, mogu samo da se nadaju da je ova priča zaista istinita ili je smišljena, kao i mnoge druge na mrežama, zarad skupljanja lajkova.

 

https://www.tiktok.com/@k.jewel5/video/6956179362395720965?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2F&referer_video_id=6954540246235155718&refer=embed&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6941442434274444805

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija