• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/tanjug

13.05.2021

14:41

KRIVOKAPIĆ ODLUČAN, njegova vlada učiniće sve da Crna Gora bude prva sledeća članica EU!

Vesti

KRIVOKAPIĆ ODLUČAN, njegova vlada učiniće sve da Crna Gora bude prva sledeća članica EU!

Podeli vest

Nema sumnje da će aktuelna vlada učiniti sve od sebe da Crna Gora postane prva sledeća članica Evropske unije (EU), rekao je danas crnogorski premijer Zdravko Krivokapić na Delfi ekonomskom forumu u Atini

Krivokapić boravi u Grčkoj gde učestvuje na šestoj godišnjoj konferenciji Delfi ekonomskog foruma, koja je organizovana pod pokroviteljstvom predsednice Grčke Katerine Sakelaropulu.

Kako je saopšteno iz Vlade Crne Gore, Krivokapić je danas govorio o značaju njenog članstva u EU na panelu koji je bio posvećen toj temi.

"Crna Gora je odlučna da u najkraćem roku završi pregovarački proces. Očekuje se da do kraja mandata 42. Vlade Crne Gore to bude i realizovano", rekao je Krivokapić.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 3 godine

Mialim da bi sa milom pre ušli u eu. Razlog je što je milo gajio i gaji i dalje ono što se uvažava u eu, a to je droga kriminal, korupcija, trgovina ljudima i njihovim organima, ubistva.... A da ne pričamo o nacizmu, lgb populaciji i lovi (koju ima koliko god želi). Ako Krivokapiću kreneš tim putem ući će te veoma brzo u eu, ali to je vaš problem. Gde je Krivokapiću ljudskost, junaštvo? Evo gde je. Ako ne pošaljete mila smrdu u zatvor i to veoma brzo, otićićete tamo zajedno. Narod je dao to obećanje.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija