• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.05.2021

09:48

(VIDEO) ZAGLAVIO SE U NOZI DINOSAURUSA I UMRO! POKUŠAVAO DA DOHVATI TELEFON, KOJI MU JE UNUTRA UPAO I... Policija ga tražila, porodica prijavila nestanak...

Vesti

(VIDEO) ZAGLAVIO SE U NOZI DINOSAURUSA I UMRO! POKUŠAVAO DA DOHVATI TELEFON, KOJI MU JE UNUTRA UPAO I... Policija ga tražila, porodica prijavila nestanak...

Podeli vest

Neimenovani Španac (39) nađen je mrtav tokom vikenda u statui dinosaurusa u predgrađu Barselone. Nesrećnom čoveku je najverovatnije telefon upao u figuru, koja je bila reklama za jedan stari bioskop, te je pokušavajući da ga dohvati i sam upao u nju, zaglavio se i umro

Leš je pronašao jedan muškarac koji se sa maloletnim sinom igrao oko statue dinosaurusa stegosaurusa, napravljene od žice, papira i lepka. On je osetio čudan, veoma neprijatan miris koji je dopirao iz figure. Kroz oštećeni deo na nozi dinosaurusa pogledao je unutra i video nepomično telo čoveka. Odmah je pozvao policiju i obavestio ih da je našao leš.

Prijavljen nestanak

Kad su istražitelji stigli, nisu mogli da veruju svojim očima. Telo preminulog Španca bilo je zaglavljeno naglavačke u nozi figure stegosaurusa. Ispostavilo se da je porodica nesrećnog čoveka prijavila njegov nestanak nekoliko sati pre nego što je nađen mrtav.

Tri tima vatrogasaca došla su na mesto nesreće i odsekla nogu dinosaurusa kako bi izvukla telo. Statua je rastavljena, a leš izvučen iz nje pomoću krana.

- Ne verujemo da je čovek ubijen jer na telu nema tragova nasilja. Znači, ubistvo je isključeno, u pitanju nesrećan slučaj. Verovatno se zaglavio u statui i umro, pokušavajući da dohvati telefon, koji mu je unutra upao. Leš je poslat na obdukciju, koja će pokazati tačan uzrok smrti - rekao je izvor iz katalonske policije.

Misterija kako je ušao

Lokalni mediji, međutim, izveštavaju da nije jasno kako je čovek upao u figuru dinosaurusa.

- Ta statua je veoma stara i oštećena. Fale joj delovi na nozi i vilica je pokidana. Međutim, na figuri ne postoji dovoljno veliki otvor kroz koji bi čovek mogao da prođe. Zato je nejasno kako je iko mogao da uđe u statuu - pišu španski mediji.

Građani šokirani

Stanovnici južnog predgrađa Barselone Santa Koloma de Gramenet šokirani su bizarnim incidentom koji se dogodio u njihovom komšiluku.
- Ta figura dinosaurusa godinama stoji ispred bioskopa. Već je oronula. Nije mi jasno kako je iko uspeo da uđe u nju - rekla je jedna meštanka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija