• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/net.hr

10.06.2021

14:28

VIDOVNJAK TVRDI DA JE NAŠAO TELO NESTALE MEDI, SVE JE REKAO POLICIJI! Tužilac otkriva da bi slučaj mogao da bude rešen za NEKOLIKO MESECI!

Reuters

Vesti

VIDOVNJAK TVRDI DA JE NAŠAO TELO NESTALE MEDI, SVE JE REKAO POLICIJI! Tužilac otkriva da bi slučaj mogao da bude rešen za NEKOLIKO MESECI!

Podeli vest

Policija istražuje tvrdnje vidovnjaka koji veruje da je Medlin Maken pokopana u portugalskoj šumi blizu Praja de Luza

Vidovnjak Mihael Šnajder već je uspešno sarađivao s policijom, otkrivajući im posmrtne ostatke nekoliko nestalih, a policiji je dao tačne koordinate za koje smatra da otkrivaju gde se nalazi telo male Medi u Portugalu. Veruje se da je devojčica zakopana u šumi, devet i po kilometara od turističkog naselja iz kojeg je nestala u maju 2007. godine.

Pre tri nedelje kontaktirao je Nemačku federalnu kriminalističku policiju (BKA) sa detaljima, a oni su mu rekli da će njegovi podaci biti prikladno uključeni u njihov rad. Nemački tužitelj i šef istrage Hans Khristijan Volters rekao je za Sandej pipl da su njegovi službenici koristili vidovnjake za pomoć i u drugim slučajevima. 

Britanski Miror prenosi njegovu izjavu da su zadovoljni pomakom u istrazi od kako je uhapšen Kristijan Brukner, osumnjičen za njen nestanak.

"Nadamo se da ćemo rešiti nestanak Medlim Maken, mada će to potrajati mesecima", rekao je nemački tužilac za Miror.

Govoreći o slučaju male Medlin, Šnajder je rekao kako "takve informacije ne daje olako i bez stalnog ispitivanja samog sebe, jer je i te kako svestan odgovornosti onoga što radi".

"Srećan sam što me BKA izgleda ozbiljno shvata", izjavio je.

Koristeći istu tehniku Šnajder je u roku od 36 sati pomogao policiji da pronađe nestalu ženu koja je pronađena obešena o drvo. Također je uspeo tačno da odredi gdje će naći ubijeni par Petera Nojmaira (63) i Lauru Perseli (68) koji su nestali iz svoje kuće u januaru 2021. u Bolcanu u Italiji.

Foto: Reuters

Roditelji nestale Medlin, Kejt i Geri Maken

Medlin je nestala tokom porodičnog odmora u portugalskom Praja da Luzu, 3. majh 2007., kada je imala tri godine.

Na društvenim mrežama u nedelju je u trendu počela biti oznaka #MadeleineMcCann, nakon što je policija objavila da istražuje tvrdnju vidovnjaka. Neki korisnici Tvitera smatraju da je ona već pronađena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija