• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2021

11:58

RAZOBLIČIO JE AFERU BILA I DRŽAVNE TUŽITELJKE, A SADA JE PRONAĐEN MRTAV! Broj "samoubistava" onih koji su se ZAMERILI KLINTONOVIMA se povećava!

Vesti

RAZOBLIČIO JE AFERU BILA I DRŽAVNE TUŽITELJKE, A SADA JE PRONAĐEN MRTAV! Broj "samoubistava" onih koji su se ZAMERILI KLINTONOVIMA se povećava!

Podeli vest

Novinar "ABC"-a koji je otkrio priču o tajnom susretu 2016. godine između Bila Klintona i tadašnje državne tužiteljke Lorete Linč pronađen je mrtav u svom stanu

Telo Kristofera Sajna (45) pronađeno je u njegovom stanu u Birmingemu u Alabami u subotu ujutro oko 8 sati. Njegova smrt se istražuje kao samoubistvo, izjavio je policijski poručnik Kejt Českleba.

- Naše najdublje saučešće delimo sa Kristoferovom porodicom i bliskim prijateljima. Izgubili smo poštovanog kolegu čiji će neizbrisiv otisak zauvek služiti kao obeležje pristojnosti, poštenja i novinarskog integriteta. Možemo se samo nadati da ćemo nastaviti njegovo nasleđe. Neka njegovo sećanje bude blagoslov - izjavio je potpredsednik i generalni direktor "ABC" Erik Lend.

Kristofer je napisao knjigu pod nazivom "Tajna na asfaltu" o aferama Klintonovih.

Foto: AP/Photo

Hilari Klinton

Plan je bio savršen. Nema kamera, nema mikrofona, nema znatiželjnih pogleda i potpuno je sigurno. Priprema za tajni sastanak nije mogla biti bolja. Bivši predsednik Bil Klinton izašao je iz privatnog aviona državne tužiteljke Lorete Linč 20 minuta nakon što se ukrcao. Oboje su mislili da su se izvukli. Oboje su pogrešili. Usred žučne predsedničke trke, saveznih istraga koje uključuju mejlove i Bengazi i društvo u potrazi za jasnoćom budućnosti zemlje, tajni sastanak na "asfaltu" samo bi zakomplikovao stvari. Tajni sastanak nikada ne bi bio otkriven da nije bilo veterana novinara i pouzdanih izvora -  navodi se u Amazonovom opisu njegove knjige.

Kada je "priča o asfaltu" izašla, izazvala je velike međunarodne talase dok se tajni sastanak održavao tokom izbora i samo nekoliko dana pre nego što je tadašnji direktor FBI Džejms Komni najavio da biro neće preporučiti optužbe protiv Hilari Klinton.

 

 

Iako se istraga vodi kao samoubistvo, zanimljivo je da je veliki broj osoba koji su se zamerili klintonovima umrlo u ranoj životnoj dobi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veljko

pre 2 godine

Imali smo mi srece sto je onomad pobedio Tramp a ne Hilari, inace ko zna sta bi bilo sada sa nama.... ta zena je opasna i pokvarena ....

Milutin

pre 2 godine

"Afera Navaljni" prema ovome izgleda kao svađa dece u vrtiću.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15