• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.07.2021

23:20

Bizarni nesrećni slučaj u restoranu u Iraku! SKUVAO SE U PILEĆOJ SUPI!

Pixabay

Vesti

Bizarni nesrećni slučaj u restoranu u Iraku! SKUVAO SE U PILEĆOJ SUPI!

Podeli vest

Irački kuvar Isa Ismail (25) slučajno je upao u kazan sa ključalim jelom koje je spremao na podu restorana za jednu svadbu. Zadobio je teške opekotine na 70 odsto tela, a lekari nisu uspeli da ga spasu

Irački kuvar Isa Ismail (25) skuvao se u pilećoj supi koju je pripremao za jednu svadbu u gradu Zakho. Nesrećni čovek slučajno je upao u veliki kazan i završio sa opekotinama trećeg stepena na bar 70 odsto tela. Uprkos tome što su lekari pokušali da ga spasu, on je na kraju ipak podlegao povredama.


Prema navodima lokalnih medija, svadba je trebalo da bude održana u velikoj hali "Hazal" 16. juna, te su kuvari danima pre toga pripremali hranu. Pileća supa za stotine zvanica spremana je na podu kuhinje u velikom kazanu, što je uobičajeno u Iraku. Dan pre svadbe Ismail je kuvao supu, međutim, slučajno se okliznuo na mastan pod i direktno upao u kazan.

Ogroman sud sa ključalom supom i Ismailom u njoj prevrnuo se i pao na pod, ali je kuvar već zadobio teške opekotine. Ostali radnici u kuhinji pozvali su hitnu pomoć i odmah pritrčali da mu pomognu, međutim, nesrećni čovek bio je bez svesti.

Foto: Shutterstock

Lekari su Ismaila prevezli u bolnicu, gde su se šest dana borili za njegov život. Nažalost, kuvar je na kraju, 21. juna, podlegao povredama.


- Imao je opekotine trećeg stepena na bar 70 odsto tela. Uspeli smo neke povrede da mu saniramo, međutim, opekotine su bile toliko teške da je pacijent na kraju umro - kazali su lekari u bolnici u Dohuku, u koju je Ismail bio dovezen.

Bio iskusan u svom poslu


Rođak pokojnog kuvara Zervan Hosni izjavio je da je Ismail bio iskusan u svom poslu.

Traženi kuvar

Kad god bi neki veći skup bio organizovan u gradu, zvali su njega
Zervan Hosni


- Radio je kao kuvar osam godina. Kad god bi neki veći skup bio organizovan u gradu, zvali su njega. Kuvao je za svadbe, sahrane i druge ceremonije - kazao je Hosni i istakao da je Ismail bio toliko tražen da je za iračke uslove bio dobro plaćen - oko 25.000 dinara na dan, što je oko 14,5 evra.

Trenutak nepažnje


On je dodao da mu nije jasno kako je Ismail uspeo da upadne u kazan sa ključalom supom.


- Bio je iskusan, ne znam kako se to dogodilo. Godinama je pripremao jela u velikim kazanima. Pretpostavljam da je u pitanju bio trenutak nepažnje - rekao je Hosni za lokalne medije.

Ostavio ženu, dve ćerke i sina

Ismailov rođak Zervan Hosni kazao je da je nesrećni kuvar iza sebe ostavio porodicu, koja ne može da preboli njegovu smrt.
- Njegova supruga je divna žena. Ne znam šta će sada da radi sa njihovo troje dece - dve devojčice i sinom od samo šest meseci - izjavio je Hosni.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija