• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

13.07.2021

17:46

ŠUMSKI POŽAR kod Soluna STAVLJEN POD KONTROLU! Više ne postoji AKTIVNI FRONT!

Pixabay

Vesti

ŠUMSKI POŽAR kod Soluna STAVLJEN POD KONTROLU! Više ne postoji AKTIVNI FRONT!

Podeli vest

Šumski požar koji je danas izbio na padinama iznad Soluna, stavljen je pod kontrolu i vise ne postoji "aktivni front", saopštila je vatrogasna brigada

Požar se stišava, rekli su oni i dodali da na licu mesta ostaje 66 vatrogasaca sa 22 vozila, a na raspolaganju su i tri kanadera.

Vatra koja je izbila oko 13 sati uznemirila je stanovnike Soluna.

- Imali smo sreće što nije bilo vetra - rekao je gradonačelnik Konstantinos Zervas, dodavši da su nadležne službe odmah reagovale, prenosi ANA.

Vlasnica obližnjeg hotela "Filipio" Labrini Kelsidu rekla je da je objekat evakuisan do 14 sati, osim jedne sobe i 12 zaposlenih, ali da nije bio ugrožen.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija