• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

03.08.2021

11:19

PAKAO U AMERICI, na jugu dnevni rekordi u broju hospitalizovanih, delta soj divlja!

Vesti

PAKAO U AMERICI, na jugu dnevni rekordi u broju hospitalizovanih, delta soj divlja!

Podeli vest

Slučajevi hospitalizacije zbog kovid-19 sve su brojniji u južnim državama SAD, a neke države beleže rekordan broj pacijenata, dok se zemlja suočava sa talasom epidemije korona virusa podstaknutim delta sojem

Guverner Luizijane, Džon Bel Edvards, izjavio je da ima više hospitalizacija nego u bilo kojoj drugoj tački pandemije, prenosi Glas Amerike.

Edvards nije naveo tačan broj hospitalizovanih pacijenata, ali je rekao da je to više od zvaničnog broja od 1.984, koje su nadležni u zdravstvu juče objavili.

Objavljivanje ovog podatka usledilo je nakon što je Florida u nedelju saopštila da je više od 10.000 kovid pacijenata hospitalizovano u toj državi, što je premašilo rekord.

Arkanzas je juče izvestio o najvećem jednodnevnom skoku hospitalizacija od korona virusa od početka pandemije, a ukupan broj ljudi koji su u ovom trenutku smešteni u bolnicu povećan je na 1.220. Arkanzas se približava svom rekordu od januara, kada je u jednom danu registrovan 1.371 pacijent zaražen korona virusom.

U državi Njujork, guverner Endrju Kumo pozvao je firme da odbijaju nevakcinisane kupce. Rekao je da je to u najboljem interesu preduzeća jer mnogi kupci žele da znaju da je kupac pored njih vakcinisan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija