• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.08.2021

15:10

Iz mora u Hrvatskoj izvučeno telo ubijenog muškarca

Vesti

Iz mora u Hrvatskoj izvučeno telo ubijenog muškarca

Podeli vest

U moru nedaleko od Zadra policija je jutros pronašla telo muške osobe s povredama koje upućuju na nasilnu smrt, javio je portal Index.

Noćas oko 1.00 čas policija je primila dojavu o tuči u moru u blizini svetionika u Selinama.

Odmah po prijemu dojave policijski službenici su izašli na mesto događaja gde su zatečene dve osobe, a prikupljenim obaveštenjima došlo se do saznanja da je u događaju učestvovala još jedna osoba, koja nije pronađena.

U potragu za osobom na kopnu i moru uključili su se policijski službenici i Lučka kapetanija, objavila je policija, preneo je portal.

Širom pretragom mesta događaja, oko 06.00 sati u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronađeno je telo muške osobe s povredama koje upućuju na nasilnu smrt.

Na mestu događaja policijski službenici sprovode istragu.

Telo muške osobe prevezeno je na Odeljenje patologije u Opštu bolnicu Zadar, gde će danas biti sprovedena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.

Prema dosadašnjim saznanjima, reč je o nasilnoj smrti.

U službene prostorije policije dovedene su dve osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem, nad kojima policijski službenici u saradnji sa Županijskim državnim tužilaštvom u Zadru sprovode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i rele vantne činjenice ovog događaja.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija