• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

15.08.2021

22:29

ZA SADA SE SAMO GLEDAJU PREKO NIŠANA... PENTAGON POSLAO JOŠ 1.000 VOJNIKA ZA EVAKUACIJU IZ KABULA! Hoće li Talibani sve samo nemo posmatrati?!

Vesti

ZA SADA SE SAMO GLEDAJU PREKO NIŠANA... PENTAGON POSLAO JOŠ 1.000 VOJNIKA ZA EVAKUACIJU IZ KABULA! Hoće li Talibani sve samo nemo posmatrati?!

Podeli vest

Pentagon je odobrio dodatnih 1.000 vojnika da pomognu u evakuaciji američkog osoblja iz Kabula, saopštio je neimenovani američki zvaničnik

Broj trupa koje će pomagati u izvlačenju američkih državljana i avganistanskih saradnika se sada popeo na 6.000, preneo je Rojters.

Američki zvaničnik je dodao da je reč o 1.000 vojnika iz 82. vazdušno-desantske divizije, koja je već bila u stanju pripravnosti.

IMA LI SRBA U AVGANISTANU, AMBASADA SRBIJE NA NOGAMA! Ameri, Britanci, Nemci evakušu svoje... Talibani će izazvati "pakao" i na Balkanu!

Prvobitno je 3.000 vojnika trebalo da obezbeđuje evakuaciju Amerikanaca iz Kabula.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Solo

pre 2 godine

To sta se radi sa Vucicem je apsolutno van svake logike da niko od Sudija i Tuzilastva nezeli da uzme predmet i pocne da sece tu neprimernu Opoziciju sa jalovim iskazima koji konstantno vrse neprimernu i optuzujucu agresiju na Predsednika da mora predsednik da tuzi sam sebe da bi dokazao nasim korupiranim Sudijama i Tuzilastvu da nezasluzuju da budu na tim jakim mestima gde ih narod placa da vode pravdu na primeran i fer nacin a sta u stvari narod dobija od njih samo "cutanje". Ovo mi izgleda kao da se Sudstvo i Tuzilastvo (cast Izuzecima) apstirilari da nerade nista u vezi Predsednika Vucica i to ide od kad je Vucic izabran za predsednika. Drugo kad imamo Sudiju Republike Srbije Zagorku Dolovac koja se nikad nije izjasnjavala godinama povodom napad prema Vucicu od opozicije pa onda imamo glavnog Sudiju koji se vidjao sa Hrkalovicevom onda znamo gde sve ovo vodi ali niko nema hrabrosti osim Vucica da to raskrinka i dovede u red prave ljude koji bi doveli pravdu za koju su se svi zaklinjali kad su dobijali te diplome. Ali kako su ih dobijali to ostavljam svima da porazmisle..!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija