• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Dejli mejl

31.08.2021

17:45

LIDER SEVERNE KOREJE NEPREPOZNATLJIV! Kim Džong Un se prepolovio, višak kože oko vrata, jakna visi sa ramena... Svi se pitaju šta mu je /FOTO/

Vesti

LIDER SEVERNE KOREJE NEPREPOZNATLJIV! Kim Džong Un se prepolovio, višak kože oko vrata, jakna visi sa ramena... Svi se pitaju šta mu je /FOTO/

Podeli vest

Lider Severne Koreje Kim Džong Un na najnovijim snimcima i fotografijama izgleda mršavije nego ikad, sa viškom kože koja mu se opustila na vratu, a jakna mu je visila na ramenima

Na fotografijama koje su objavljene severnokorejski vođa se vidi ispred mase koja aplaudira i plače tokom proslave Dana mladih u Pjongjangu.


Crte lica lidera Severne koreje prenosi Dejli mejl, bile su posebno istaknute, posebno oko njegove brade koja se zbog prekomerne kilaže nije videla.

Ovaj 37-godišnjak je takođe nosio jaknu koja mu je bila komotna.

Priče oko Kimovog zdravlja prisilile su vlasti da zabrane priče o njegovoj težini nakon što su se ranije ove godine pojavile fotografije na kojima se prvi put vidio drastično mršaviji Kim.

 

Foto: Reuters

U pokušaju da se suzbiju glasine, saradnici Kima čak izjavili za državne medije da Kim jede manje "za dobrobit zemlje" koja se bori s glađu. Te iste glasine navodile su da su mu ugradili želudačnu kesu kako bi smanjio preteranu težinu, a s druge strane pričalo se i kako ga je pandemija naterala da smrša.

Kim se dugo bori sa prekomernom težinom koja je rasla iz godine u godinu, a uz to je bio žestoki pušač te je navodno i puno pio. Ipak, ove godine pojavile su se fotografije u više navrata na kojima je izgledao dosta mršavije.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija