• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2021

23:22

Bivša slovenačka manekenka ne voli politiku Melanija ni mrtva neće opet u Belu kuću

Vesti

Bivša slovenačka manekenka ne voli politiku Melanija ni mrtva neće opet u Belu kuću

Podeli vest

Supruzi Donalda Trampa, koji planira da se ponovo kandiduje za predsednika SAD 2024, ne pada na pamet da ide s njim u Vašington ukoliko pobedi na izborima. Ona želi da se posveti sinu Baronu (15), tvrde izvori bliski Melaniji

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp (51) ni mrtva neće ponovo da uđe u Belu kuću, tvrde izvori bliski njoj. Prema njihovim rečima, Melanija je rekla svome suprugu Donaldu Trampu (75), koji planira ponovo da se kandiduje za predsednika 2024, da joj ne pada na pamet da ide s njim u Vašington ukoliko opet bude pobedio na izborima. Ona želi da se posveti njihovom sinu Baronu (15), koji je tek upisao srednju školu na Floridi, a ne Trampovoj kampanji. 

Naslov

Dosta je jednom 
Funkcija prve dame SAD za Melaniju predstavlja poglavlje života koje je završeno
Izvor blizak Melaniji


Nema političke ambicije
Osoba koja je bliska s Melanijom ispričala je za CNN da ona ne želi da ponovo bude prva dama SAD. 
- Za nju je to poglavlje života završeno. Ona, za razliku od svog supruga, uopšte nema želju da se vrati u Belu kuću - rekao je taj izvor. 
To je za druge američke medije potvrdilo još nekoliko izvora bliskih Melaniji.
- Ona ne podržava političke ambicije Donalda Trampa. Nećemo je videti na njegovim mitinzima ili događajima tokom predsedničke kampanje - kazali su ti izvori. 
Kako su dodali, Melaniju bi tokom Trampove kampanje mogle da zamene partnerke njegovih sinova. 
- Umesto Melanije u kampanji bi mogle da učestvuju Lara, supruga Erika Trampa, ili Kimberli Gilfojl, devojka Donalda Trampa juniora. Ukoliko Tramp pobedi na izborima, jedna od njih dve bi mogla i da vodi kancelariju prve dame SAD - otkrili su ti izvori. 
Prema njihovim rečima, Melanija je zadovoljna svojim novim životom u rizortu Mar-a-Lago na Floridi, gde je sina Barona upisala u jednu privatnu srednju školu, u kojoj godina košta 35.000 dolara. Ona voli da bude van očiju javnosti, što ne bi bilo moguće ako bi sa Trampom ponovo ušla u Belu kuću. 


Teške obaveze
- Melaniji su previše teško pale obaveze prve dame SAD. Ipak, pristala je na to zbog svog supruga, ali mu je rekla da joj više ne pada na pamet da prati njegove političke ambicije -
rekli su izvori bliski Melaniji za američke medije. 
Inače, Melanija je smatrana jednom od najpovučenijih prvih dama SAD u istoriji Amerike. U javnosti se pojavljivala samo kad je morala. Ranije su mediji pisali da su joj četiri godine u Beloj kući, od 2017. do 2021, pale veoma teško budući da je imala sasvim drugačiji stil života u Njujorku, gde je živela do preseljenja u Vašington.  

Ivanka uz oca?

Američki mediji pišu da se još sa sigurnošću ne zna da li će novu predsedničku kandidaturu Donalda Trampa podržati njegova ćerka Ivanka i njen suprug Džared Kušner, ali svi pretpostavljaju da hoće. 

- Oni su tokom Trampovog predsedničkog mandata bili njegovi savetnici u Beloj kući. Imaju političke ambicije, te nije isključeno da će zajedno sa Trampom ući u kampanju - kažu izvori bliski porodici Tramp. 


  

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TRAMP BEZ MILOSTI ZGAZIO BAJDENA!
Planeta

TRAMP BEZ MILOSTI ZGAZIO BAJDENA!

Bivši predsednik SAD Donald Tramp ocenio je da je rukovođenje krizom u Avganistanu predsednika Džozefa Bajdena rezultat " najglupljeg poteza ikada učinjenog u istoriji SAD" i dodao da se on okružio "uspavanim generalima" koji su svoje prioritete prebacili sa nacionalne bezbednosti na liberalnu politiku

27.08.2021

18:49

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija