• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/daily mail

13.09.2021

12:15

BRUTALNO PRETUKAO POLICAJKU ZBOG LOKDAUNA! Snimak iz Sidneja šokirao svet /VIDEO/

Printskrin Facebook/Humans of Bankstown

Vesti

BRUTALNO PRETUKAO POLICAJKU ZBOG LOKDAUNA! Snimak iz Sidneja šokirao svet /VIDEO/

Podeli vest

Australijanac star 43 godine brutalno je pretukao policajku u sidnejskom predgrađu Benkstaun dok je pokušavala da ga natera da se skloni sa ulice usled drakonskih mera zatvaranja zbog korone

Indcident je snimljen, a počeo je nakon što su policajci videli čoveka kako stoji na ulici i zamolili ga da krene dalje. Na video snimku se vidi kako čovek više puta šutira i udara rukama policajsku, dok njena koleginica poziva pomoć.

Prema drakonskim pravilima u Sidneju, ljudi moraju imati jake razloge da napuste dom i ne mogu da se šetaju na javnim mestima. Grad je sada u svojoj 12. nedelji strogog zaključavanja, a nadležni očekuju da će uskoro broj vakcinisanih dostići 70 odsto odrasle populacije. Tada će pabovima, trgovinama, teretanama i restoranima biti dozvoljeno ponovno otvaranje, doduše, samo za vakciname.

Policija je saopštila da je 43-godišnji muškarac uhapšen zbog sumnje da je napao dve policajke, a potom, nakon privođenja i njihovog kolegu. Svo troje policajaca prevezeno je u bolnicu na pteglede.

"Očekuje se podizanje optužnice i nastavljanje istrage o incidentu", saopštila je policija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Brutalan

pre 2 godine

E to su budale 12 nedelja zaključani kao stoka.Brazilci su jedini koji vide prevaru zvanu .orona.

Vrana

pre 2 godine

Pa sta onda? To je ljudsko pravo biti nevakcinisan.

Deran

pre 2 godine

Jednakost polova na delu! Ne kapiram te zene sto idu u vojsku i policiju, ali eto.

Pera pravda

pre 2 godine

Jedan od ciljeva svetskih moćnika koji su kreirali ovu istorijsku prevaru i jeste izazivanje nasilja, ovakve scene će uslediti širom sveta . Daj Bože da grešim.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...
EURO 2024

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...

Navijačima i fudbalskim legendama se doslovno plače dok gledaju ovih dana fudbal na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika, jer su izdanja današnjih zvezda daleko od onih na koje su nas navikli igrači koji su okačili kopačke o klin ili su na pragu penzije. Sve je manje bravura, lucidnosti, poteza od kojih zastaje dah i ne čudi što su nekadašnji superstarovi najvažnije sporedne stvari na svetu očajni kada vide šta njihovi naslednici rade na travnatom tepihu.

08.07.2024

10:41

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija