• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/the sun

01.10.2021

10:02

ŽENA USRED ODNOSA SA TERASE POLUGOLA PALA NA PARKIRANI AUTOMOBIL! Isplivao neverovatan snimak sa bezbednosnih kamera! /VIDEO/

Printskrin Instagram

Vesti

ŽENA USRED ODNOSA SA TERASE POLUGOLA PALA NA PARKIRANI AUTOMOBIL! Isplivao neverovatan snimak sa bezbednosnih kamera! /VIDEO/

Podeli vest

Internetom kruži snimak žene kako usled intimnog odnosa pada sa terase na parkirani automobil

Tom prilikom povredila je leđa i oštetila vozilo, piše britanski tabloid San, navodeći da se sve dogodilo na Tajvanu, a čitavu scenu su zabeležile nadzorne kamere, postavljene u garaži.

Na snimku se vidi kako žena u majici i gaćicama pada na krov autobomila, a na jednoj nozi visi joj šorts. Ubrzo je dotrčao i njen partner koji na sebi nije imao majicu i pomogao joj da siđe sa vozila.

"Išao sam kući kada se to dogodilo. Nisam je video kako pada, ali sam čuo glasan tresak i već je bila na vrhu automobila. Tada je dotrčao muškarac i pomogao joj" ispričao je jedan od očevidaca.

Žena je prevezena u bolnicu gde su joj ustanovljene lakše povrede leđa. Ona je, ipak, zadržana na lečenju, a njih dvoje će morati da plate štetu na vozilu koji, kako se navodi, pripada njihovom komšiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac goss (@blacgoss_)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BorisDe

pre 2 godine

Danas sam posle dugo vremena doživeo sex, sj...o sam se niz stepenice.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija