• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2021

23:14

Beskućnik postao ZVEZDA INTERNETA! Jednom rečenicom UĆUTKAO ANTIVAKSERKU! Video

printscreen Twitter/@FilmThePoliceLA

Vesti

Beskućnik postao ZVEZDA INTERNETA! Jednom rečenicom UĆUTKAO ANTIVAKSERKU! Video

Podeli vest

Video na kome se čuje kako beskućnik proziva antivakserku na protestu protiv kovid mera u Los Anđelesu, postao je viralan na Tviteru


Jedna od antivakserki upitala je zašto beskućnici nisu "mrtvi na ulicama" zbog COVID-19.

Snimak od 28 sekundi postavio je policijski dokumentarista, aktivista koji vodi Tvitter nalog Film the Police LA, koji ima preko 15.000 pratilaca. Video je prikupio preko 4,2 miliona pregleda, 150.000 sviđanja i 55.000 retvitova. Naslov tvita kaže da je snimljen u subotu.

Foto: printscreen Twitter/@FilmThePoliceLA

Na početku snimka, vidi se kakko grupa demonstranata nosi šarene natpise sa sloganima poput "gde postoji rizik, trebalo bi da bude izbor", dok su se svuda niz Holivudsku stazu slavnih u Los Anđelesu u Kaliforniji mogle videti američke zastave.

"Vidite li sve ove beskućnike u blizini? Da li su mrtvi na ulicama od COVID -a? Dođavola ne! Zašto?" viknula je jedna antivakserka.

"Zato što sam vakcinisan, glupačo", odgovorio je jedan od beskućnika.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija