• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

13.10.2021

16:31

Nikome ne polažemo račune o vežbama na svojoj teritoriji

Tanjug/Sergei Savostyanov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Vesti

Nikome ne polažemo račune o vežbama na svojoj teritoriji

Podeli vest

-Rusija je uvek spremna za direktne razgovore sa NATO, ali ne planira da podnosi izveštaj bilo kome o vojnim vežbama na svojoj teritoriji - rekao je danas predsednik Rusije Vladimir Putin

- Spremni smo za direktne razgovore sa NATO. Međutim, ako govorimo o našim vojnicima, moram da kažem da su oni raspoređeni na teritoriji Rusije - rekao je Putin na plenarnoj sednici foruma Ruska energetska nedelja, prenosi TASS.

On je potvrdio da je tačno da je Rusija nedavno imala strateške vojne vežbe Zapad-2021 i da je to bila velika vojna vežba.
- Ponavljam da imamo svoje vojne vežbe na teritoriji naše zemlje. Tu nema ništa neobično i nismo u obavezi da o tome izveštavamo nijednu drugu stranu - dodao je Putin.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija