• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.11.2021

11:19

U pauzama između straža nađe se vremena i za ljubav! Dok brane zemlju od migranata, traže devojke za seks!

Printscreen/Tinder

Vesti

U pauzama između straža nađe se vremena i za ljubav! Dok brane zemlju od migranata, traže devojke za seks!

Podeli vest

Poljski vojnici koji su poslati na granicu sa Belorusijom zbog migrantske krize preko aplikacije za upoznavanje Tinder traže devojke. Zainteresovani su i za Poljakinje, ali i za Beloruskinje

Poljski vojnici koji su poslati na granicu sa Belorusijom da brane zemlju od migranata izgleda imaju vremena i za ljubav. Veliki broj njih pojavio se na aplikaciji za upoznavanje Tinder, preko kojih traže devojke za seks.

Foto: Printscreen/Tinder

Vojnici

Beloruskinje iz grada Grodno, koji se nalazi kod granice sa Poljskom, primetile su da se poslednjih dana na Tinderu pojavljuje sve više poljskih vojnika, stacioniranih u blizini. Oni se interesuju uglavnom za devojke u blizini njihovog kampa u Poljskoj, ali i za one sa druge strane granice - u Belorusiji.

Nije smešno

Ako ste devojka iz Grodnog, slike poljskih vojnika na Tinderu vam uopšte nisu smešne
Beloruskinja Anja


Tako se na Tinderu Beloruskinja u Grodnom nedavno pojavio profil poljskog vojnika, koji se predstavlja kao Mihal (25). On se slikao u uniformi sa puškom uperenom u objektiv foto-aparata.

U opisu profila hteo je da bude duhovit, pa je napisao - Gledaš u moju opremu? - Nakon toga je dodao:


- Napravio sam profil samo da bih video kako ova aplikacija radi. Sumnjam da će me iko lajkovati, ali ako to uradite, pozivam vas da razgovaramo.

Estonija postavlja žicu na granici sa Rusijom

Vlada Estonije pozvala je juče 1.700 rezervista na nenajavljenu vojnu vežbu tokom koje će, između ostalog, biti postavljena barijere od žilet žice duž 40 kilometara duge granice sa Rusijom. Zvaničnici nisu precizirali koliko će vremena biti potrebno za postavljanje žice, ali su saopštili da to rade iz straha da izbeglice ne krenu preko Rusije u Estoniju.


Drugi poljski vojnik otvorio je profil na Tinderu pod imenom Artur (24). On je postavio svoju sliku u uniformi sa maskom preko lica, dok u ruci drži automatsku pušku. O sebi je napisao da voli da bude "aktivan" i da "često ide biciklom na interesantna mesta da bi ih fotografisao".

Foto: Printscreen/Tinder

Još jedan od poljskih vojnika na Tinderu predstavlja se kao Aleks (20) i kaže da je "ljubitelj putovanja, fotografije, kulinarstva, ribolova i mačaka".


Beloruskinja po imenu Anja objavila je fotografije poljskih vojnika sa Tindera na svom nalogu na Tviteru, nakon što ih je, kako kaže, dobila od prijateljice koja živi u Grodnom.

Poljaci tvrde: Lukašenko odvodi izbeglice

Zvaničnik poljske vlade izjavio je juče da beloruske vlasti autobusima odvoze migrante sa granice.


- Dobio sam informaciju da je Aleksandar Lukašenko obezbedio prve autobuse u koje se migranti ukrcavaju i odlaze. Kamp kod Kuznice se polako prazni - izjavio je Mačej Vasik, zamenik poljskog ministra unutrašnjih poslova.


- Ovako sada izgleda Tinder. Ako ste devojka iz Grodnog, to uopšte nije smešno - napisala je Anja na Tviteru.


Ona je dobila podršku na toj društvenoj mreži od devojaka iz cele Belorusije.

Bar su realni

Međutim, jedna od korisnica Tvitera, koja se predstavlja kao Tolga Ra, kritikovala je Anju što je postavila fotografije poljskih vojnika.

Foto: Printscreen/Tinder


- Šta bi volela da vidiš na Tinderu? Ovi momci samo prikazuju svoj život. Nemaju kilogram šminke na licu - napisala je Tolga Ra.

Umrlo 11 migranata

Najmanje 11 migranata umrlo je dosad na granici Belorusije i Poljske. Niko od njih nije ubijen, već su svi umrli od nekih ranijih bolesti ili od hladnoće i dehridratacije.
Njihova tela prebačena su u rodne zemlje, gde su sahranjeni.


U međuvremenu, oko 4.000 migranata sa Bliskog istoka i iz Afrike i dalje se nalazi na belorusko-poljskoj granici, gde čeka da ih puste u EU. Poljske snage rešene su da ne dozvole nijednom od njih da pređe granicu, a u utorak su ih čak zasuli suzavcem i vodenim topovima kako bi se povukli dublje unutar teritorije Belorusije.

Foto: Printscreen/Tinder


Nije jasno gde su izbeglice odvedene.

 

Danas evakuacija Iračana sa granice

Ambasada Iraka u Rusiji ponudila je da evakuiše iračke državljane, koji se nalaze na poljsko-beloruskoj granici, što je režim u Minsku prihvatio. Prvi let za evakuaciju planiran je za danas.
Nije objavljeno koliko će letova biti organizovano, niti koliko će ljudi biti vraćeno u Irak.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ChuChu

pre 2 godine

Pa dobro, i šta je sada ovde vest ? Mladi, zdravi ljudi, naravno da traže nova poznanstva, druženja pa i sex...šta je tu loše ? Kad bi se bolje poznavali, više družili i sexali svet bi bio mnogo lepsi sa manje nasilja, ratova i ubijanja !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17