• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.12.2021

08:03 >> 08:29

ČOVEK JE UNEO TORBU U ZGRADU...Stravičan požar na psihijatrijskoj klinici, najmanje 27 mrtvih! /VIDEO/

Tanjug/AP

Vesti

ČOVEK JE UNEO TORBU U ZGRADU...Stravičan požar na psihijatrijskoj klinici, najmanje 27 mrtvih! /VIDEO/

Podeli vest

Najmanje 27 ljudi je stradalo nakon što je požar danas izbio na jednoj psihijatrijskoj klinici u japanskom gradu Osaki, saopštio je neimenovani japanski zvaničnik

Taj zvaničnik gradske vatrogasne službe Osake, rekao je Rojtersu da je bar još jedna osoba povređena. Potvrđeno je da su tri osobe preminule u bolnici, javlja emiter MBS.

Policija istražuje uzrok požara, uključujući izveštaje da je jedan muškarac podmetnuo požar u zgradi, navodi Kjodo njuz, pozivajući se na osobe uključene u istragu. List "Jomiuri" navodi da je jedan stariji čovek u zgradu uneo torbu iz koje je curila tečnost koja se zapalila.



Požar je izbio ubrzo nakon što je klinika, koja se nalazi na četvrtom spratu osmospratne poslovne zgrade, počela sa radom u 10 časova po lokalnom vremenu, javila je javna televizija NHK. Na snimku NHK-a se vidi kako se dim izbija iz prozora sa četvrtog sprata i krova.
 

 

U zgradi se nalazi klinika, škola engleskog jezika i još neke druge kompanije. Ukupno je 70 vatrogasnih vozila mobilisano za gašenje požara, koji je uglavnom ugašen u roku od pola sata od poziva hitne pomoći, naveli su zvaničnici.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija