• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.12.2021

14:25

UBISTVO BEBE POKRENULO KRVOPROLIĆE! Majmuni iz osvete pobili 250 pasa! (VIDEO)

PrintscreenYoutube

Vesti

UBISTVO BEBE POKRENULO KRVOPROLIĆE! Majmuni iz osvete pobili 250 pasa! (VIDEO)

Podeli vest

Čopor majmuna iz indijske države Maharaštre istrebio celokupnu populaciju kučića u dva sela jer su im lutalice prethodno rastrgle mladunče. Podivljale životinje vukle su pse na krovove zgrada i odande ih bacale na zemlju

Pobesneli majmuni iz indijske države Maharaštre iz osvete su pobili više od 250 pasa nakon što im je nekoliko lutalica prethodno rastrglo mladunče! Podivljali čopor majmuna nije se smirio dok nije istrebio sve kučiće u selima Majalgaon i Lavulu, zbog čega su preplašeni meštani bili prinuđeni da ih prijave vlastima. Lokalni šumari uspeli su da uhvate besne životinje i prebace ih u Nagpur, gde će uskoro biti ponovo pušteni u divljinu.

Svojevrsni genocid

Mediji pišu da su majmuni punih mesec dana lovili pse po ulicama, te ih odvlačili na krovove zgrada ili drveće, da bi ih odatle bacali u smrt. Na snimcima, koji su objavljeni u Indiji, vidi se kako primati u osvetničkom besu terorišu, dave i ubijaju nesrećne kuce, najčešće bacajući ih sa visine. Prema rečima lokalnog stanovništva, majmuni su nasrtali na pse čim bi ih videli, a pojedini mediji tvrde da u Majalgaonu i susednom Lavulu "nijedno štene" nije preživelo ovaj svojevrsni "genocid".

- Sve je počelo kad je nekoliko pasa prošlog meseca na ulici rastrglo bebu majmuna. Nakon toga majmuni su počeli da im se svete i da ubijaju bukvalno svakog psa na koga nalete. Hvatali su i štenad, koju su vukli na krovove zgrada i odatle ih bacali. Za svega mesec dana podivljali čopor majmuna istrebio je sve kučiće u Majalgaonu i susednom Lavulu. Ubili su više od 250 pasa - rekao je novinarima jedan od meštana Lavula.

Kako je objasnio, majmuni su nasrtali na lutalice, ali i na pse koje su vlasnici šetali na ulici, zbog čega je nekoliko osoba zadobilo povrede u pokušaju da zaštite svoje ljubimce.

Mnogo agresivni

Majmune ubice na kraju su uhvatili pripadnici lokalnog odeljenja za šumarstvo, koji su ih stavili u kaveze i odvezli na drugi kraj savezne indijske države Maharaštra, odnosno u šumu pored grada Nagpura. Oni će biti pušteni u divljinu, ali će šumari, kako je saopšteno, pratiti njihovo ponašanje, jer su u međuvremenu postali toliko agresivni da su u više navrata napadali čak i ljude.

 

Pokušali da otmu dete

Indijski mediji navode da su podivljali majmuni, nakon što su istrebili sve pse u okruženju, počeli da napadaju i malu decu, pa su tako prošle nedelje pokušali da otmu osmogodišnjeg dečaka, koji je išao u školu. Oni su ga zgrabili na ulici i počeli da ga vuku ka obližnjoj zgradi, ali su ljudi koji su se tu zatekli uspeli da ih oteraju kamenicama i bukom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija