• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/Informer

21.12.2021

21:38

(VIDEO) KO VAM JE DAO PRAVO DA SRBE BOMBARDUJETE, DA UNIŠTAVATE DRŽAVE I NARODE?! Putinova poruka Amerima nikad brutalnija... OVO SLUTI NA...

Reuters

Vesti

(VIDEO) KO VAM JE DAO PRAVO DA SRBE BOMBARDUJETE, DA UNIŠTAVATE DRŽAVE I NARODE?! Putinova poruka Amerima nikad brutalnija... OVO SLUTI NA...

Podeli vest

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin govorio je o geopolitičkom odnosu snaga u svetu i nekažnjivosti SAD za sve zločine koje su počinili širom sveta.

- Naši američki partneri, da ih tako nazovemo, prethodnih godina, kako bi navodno osigurali svoje interese i svoju bezbednost, hiljadama granica daleko od svoje teritorije, radili su surove stvari bez ikakve reakcije Saveta bezbednosti UN. Jugoslavija je bombardovana - pod kojim izgovorom? Gde je Jugoslavija, a gde su SAD? Uništili su tu državu - rekao je danas Putin na proširenom sastanku kolegijuma Ministarstva odbrane Ruske Federacije, piše RIA Novosti.

On je podsetio na sukobe i probleme sa kojima se suočavala tadašnja Jugoslavija, ali je zapitao ko je dao pravo Amerikancima da bombarduju jednu evropsku prestonicu.

- Niko. Oni su sami to odlučili, a sateliti su potrčali za njima i klimali glavom. To je sve međunarodno pravo - rekao je Putin.

BUNA U BUGARSKOJ ZBOG NOVIH NATO TRUPA U ZEMLJI! Sofija se plaši reakcije Moskve, šta ako Rusiji pukne film pa...

Predsednik Rusije je dodao da su Amerikanci ušli i u Irak, razorili tu zemlju i stvorili od nje leglo međunarodnog terorizma.

- Onda se pokazalo da su ih obaveštajni podaci izneverili. A kako su ušli u Siriju, šta, uz dozvolu Saveta bezbednosti? Ne. Rade šta god hoće - zaključio je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svetlana Bokic

pre 2 godine

Hrabro,nepristrasno,istinito!Upravo ono sto svi mi,koji smo doziveli i fizički preziveli tu 99.to isto mislimo.Mnogi svetski lideri tako razmisljaju ali se udvorički ponašaju ali zato ruski predsednik ima hrabrosti da im u lice saspe istinu.Svaka čast!

JOVAN

pre 2 godine

Nema pravde i prava bez argumenta sile u međunarodnim odnosima.Severna Koreja je najbolji primer,balistička raketa sa nuklearnom bombom je garant za uvažavanje i ostvarivanje prava i u mogoćem sukobu i sa kaubojima.

Aleks

pre 2 godine

Ameri imaju pravo da bombarduju svakoga ko ne može da se brani. Imaju pravo da kukaju nad tuđim ljusdkim i neljudskim pravima.Na kraju, imaju pravo da beže k'o kurve. Ustvari bez "kao".

Stojan

pre 2 godine

Da, pretvorili su citavu zemaljsku kuglu i bezakonje gde su oni po kaubojskim nekim principima ubijali i unistavali koga su hteli.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija