• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/srbija danas

22.12.2021

15:47

NESTALA PUTINOVA VANBRAČNA ĆERKA?

Reuters

Vesti

NESTALA PUTINOVA VANBRAČNA ĆERKA?

Podeli vest

Tinejdžerka za koju se spekuliše da je vanbračna ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina navodno je nestala nakon što je na Instagramu objavila slike penthausa njene majke u Monaku vrednog 3,1 milion funti

Elizaveta Luiza Кrivonogih je ćerka 46-godišnje Svetlane, nekadašnje čistačice za koju se spekuliše da je bila Putinova ljubavnica početkom dvehiljaditih i da je postala multimilionerka nakon afere sa njim.

Ova 18-godišnjakinja je zvanično bila povezana sa nekretninom u procurelim dokumentima u okviru projekta Pandorini papir, a ona je to potvrdila objavljivanjem fotografija penthausa na Instagramu gde ima 83.200 pratilaca.

Sada se sumnja da je "nestala", pošto više od dva meseca ništa nije objavljivala na Instagramu. Britanski tabloid San spkuliše da je Putin izgubio strpljenje sa njom posle objavljivanje slika iz luksuznog stana u Monte Кarlu.

Pandorimi papiri, koji su sadržali više od 1,9 miliona dokumenata, pokazali su da se Svetlana uselila u penthaus u Monte Кarlu ubrzo nakon rođenja Elizavete, što je pojačalo teorije zavere da je ona ćerka ruskog lidera. Elizaveta je na Instagram nalogu pod nazivom luziaroz_ delila prizore iz svog luksuznog života i ljubav prema skupim putovanjima, nakitu i odeći.

Poslednje što je objavila bilo je 1. oktobra, a na slici se vidi deo njenog kreveta, stopalo i Epl Mekbuk Pro pored nje.

Putin je sa Ljudmilom Aleksandrovnom Očeretnajom bio u braku od 1983. do razvoda 2013. godine, a smatra se da par ima dve ćerke. Jedna je plesačica Katerina Tihonova, a druga doktorka Marija Voroncova. Podarile su mu i unuke. Međutim, Putin nikada nije javno obelodanio identitet svojih ćerki. Spekuliše se da je u vezi sa bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (37) i da imaju dvoje dece.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija