• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.12.2021

15:36

AMERIKA RADI NEŠTO JAKO OPASNO! Rbjakov upozorava, Vašington "spušta prag" za upotrebu nuklearnog naoružanja, a to znači samo jedno...

Vesti

AMERIKA RADI NEŠTO JAKO OPASNO! Rbjakov upozorava, Vašington "spušta prag" za upotrebu nuklearnog naoružanja, a to znači samo jedno...

Podeli vest

Zvanični Vašington, za razliku od Moskve, demonstrira opasan trend "spuštanja praga" za potencijalnu upotrebu nuklearnog oružja, izjavio je danas zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov

"Mi u Moskvi smo posvećeni podizanju praga za korišćenje nuklearnog oružja. U SAD je primećen suprotan trend poslednjih godina, pošto se, kako se čini, sredstva za nuklearno uništenje sve više doživaljavaju kao oružje na bojnom polju. Ovo je opasan trend", izjavio je Rjabkov u intervjuu za američki magazin "Forin afers".

On kaže i da zvanična Moskva uviđa ozbiljnu pretnju od nove raketne krize, prenosi agencija Rojters i podseća da je Rjabkov nedavno aktuelnu situaciju uporedio sa kubanskom raketnom krizom iz 1962. godine, kada je svet bio na ivici nuklearnog rata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija