• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

28.12.2021

11:29

(VIDEO) Policija tokom potere upucala djevojčicu (14) u garderobi, nesrećno dete preminulo!

youtube

Vesti

(VIDEO) Policija tokom potere upucala djevojčicu (14) u garderobi, nesrećno dete preminulo!

Podeli vest

Jeziv okršaj odigrao se u Los Anđelesu, kada je policajac usmrtio nedužnu devojčicu od samo četrnaest godina. Snimci sa nadzornih kamera sa lica mesta sada su dostupni, a ceo nemili događaj je zabeležen

Sve je počelo kada je prošlog četvrtka dvadesetčetvorogodišnji Danijel Elena-Lopez sa biciklom ušao u jednu prodavnicu koja se nalazi u Holivudu, a onda se zajedno sa biciklom popeo pokretnim stepenicama. Na sebi je imao majicu bez rukava i šorc. Nekoliko trenutaka kasnije pojavljuje se na snimku u jakni i farmerkama, a zatim zamahuje biciklom i napada druge kupce, piše CNN.

Policija SAD-a je odmah reagovala,a na snimcima iz prodavnice najpre se vidi žena koja prekrivena krvlju leži na podu. Policija juri prodavnicom i pokušava da locira osumnjičenog Danijela, zbog kog je ova žena stradala. Jedan od policajaca je zatim ispalio tri metka ka osumnjičenom, koji nakon toga pada na tlo.

Valentina Orelana-Peralta (14) bila je za vreme jurnjave u garderobi sa svojom majkom, a jedan od metaka probio je zid svlačionice i pogodio devojčicu u prsa. Nedužna četrnaestogodišnjakinja je nnakon toga odmah preminula.

Osumnjičeni je takođe preminuo na licu mesta. U blizini njegovog tela pronađena je metalna brava za bicikl. Policija nije pronašla vatreno oružje.

Policajac koji je pucao na osumnjičenika i pritom pogodio i usmrtio i devojčicu, sada je na plaćenom administrativnom odmoru. Istraga incidenta je u toku.

Pogledajte snimak i uverite se sami:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija