• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti/Informer

02.01.2022

19:45

HTELI STE RAT SA RUSIJOM... ČAK ŠEST MILIONA BRITANACA NEĆE MOĆI DA PLATI STRUJU! The Guardian otkrio da London puca po šavovima! MOLITE PUTINA, DOK JOŠ IMA VREMENA!

Vesti

HTELI STE RAT SA RUSIJOM... ČAK ŠEST MILIONA BRITANACA NEĆE MOĆI DA PLATI STRUJU! The Guardian otkrio da London puca po šavovima! MOLITE PUTINA, DOK JOŠ IMA VREMENA!

Podeli vest

Visoki funkcioner gornjeg doma ruskog parlamenta Aleksej Puškov, koji je i ekspert za spoljnu politiku, prokomentarisao je pisanje londonskog lista The Guardian da bi do proleća u Velikoj Britaniji broj domaćinstava koja neće moći da plate struju mogao da poraste sa četiri miliona na (novih) rekordnih šest miliona

Na svom Telegram-kanalu je tim povodom napisao:

- Nepromišljena fascinacija takozvanom 'zelenom energijom', koja nije u stanju da obezbedi potreban nivo proizvodnje električne energije u savremenom svetu, stvorila je novu vrstu siromaštva - energentsko siromaštvo, za koje niko u Britaniji, a ni u Evropi nikada dosad čuo. To je cena neadekvatne ideologije i politike, a i rezultat čiste nekompetentnosti".

 

PRESTANITE SA LAŽIMA, KIJEV NIKAD NEĆE BITI U NATO, PRE ĆE ALIJANSA NESTATI NEGO... Rusija se pita, a ona je prejaka! Savetnik lidera Ukrajine objasnio stvar...

Puškov je u istom svom osvrtu još dodatno ukazao:
       
- Liberalne elite su poverovale da mogu po sopstvenom nahođenju, po izmišljenim ideološkim obrascima, samovoljno da preoblikuju svet, da mogu izmeniti decenijama uhodavano snabdevanje gradova toplotom i energijom, da mogu rušiti porodične temelje koji postoje desetinama hiljada godina, da mogu po svome prekrajati ljudsku biološku prirodu, vekovne kulture i političke sisteme, kao što su pokušale u Avganistanu i drugde. To, međutim, svuda vodi ka katastrofama".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija