• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.01.2022

11:08

ZLOKOBNI POTPIS JE VIŠE NEGO JASAN! Otkriveno ko stoji iza "kazahstanskog 5. oktobra", kako su Đilasovi mediji nazvali krvave nemire u ovoj zemlji

AP/Tanjug

Vesti

ZLOKOBNI POTPIS JE VIŠE NEGO JASAN! Otkriveno ko stoji iza "kazahstanskog 5. oktobra", kako su Đilasovi mediji nazvali krvave nemire u ovoj zemlji

Podeli vest

Postaje sve jasnije ko stoji iza "kazahstanskog petog oktobra", kako su krvave nemire u ovoj zemlji nazvali mediji pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa

Naime, samo godinu dana pre pokušaja "revolucije" u Kazahstanu, NED (Nacionalna zadužbina SAD za demokratiju), inače produžena ruka CIA za "poslove" u civilnom sektoru, potrošila je više od milion dolara u ovoj zemlji i to za PR kampanje protiv vlade, obuku aktivista i pripreme za izbore!

Američki advokat Klint Erlih napisao je na Tviteru da je "novac otišao za PR kampanje protiv vlade i obuku antivladinih demonstranata", kap o da je "NED preuzeo deo misije CIA".

"Godine 1986, osnivač NED-a Karl Geršman, rekao je da je grupa stvorena jer bi bilo "strašno da se demokratske grupe širom sveta vide kao subvencionisane od strane CIA“. Danas, umesto da primaju novac CIA, oni primaju NED novac", citira Erlih osnivača NED-a i podseća da je 1991. godine predsednik NED-a Alen Vajnštajn priznaoo:

"Mnogo od onoga što danas radimo je pre 25 godina tajno uradila CIA."

NED  je zabranjen u Rusiji i smatraju ga paravanom CIA za finasiranje pojedinaca i civilnog društva. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 2 godine

Pa to i vrapci znaju. Svo zlo potiče iz amerikeee. Ukleta zemlja koja je istrebila Indijance, treba da nam priča o nekakvoj demokratiti, demokratiji koja za 1$ ruši sopstvenu državu.

Aleks

pre 2 godine

Amerikanci kukaju da su se Rusi mešali u njihove izbore a oni se mešaju u unutrasnje stvari svih zemalja….licemeri teski

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija