• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

14.01.2022

18:51 >> 18:53

OVDE GA NIKADA NE BISTE OČEKIVALI! NOVINAR DOVEO PAPU U NEZGODAN POLOŽAJ... On mu se zahvalio! /VIDEO/

AP Photo/Andrew Medichini

Vesti

OVDE GA NIKADA NE BISTE OČEKIVALI! NOVINAR DOVEO PAPU U NEZGODAN POLOŽAJ... On mu se zahvalio! /VIDEO/

Podeli vest

Papa Franja čestitao je danas novinaru koji ga je ove nedelje “uhvatio” u poseti starim prijateljima koji vode prodavnicu ploča u Rimu, našalivši se da je njegova "loša sreća" to što je vest objavljena

Poseta u utorak uveče trebalo je da ostane tajna, ali Havijer Martinez-Brokal iz televizijske novinske agencije Rom riports slučajno se našao u centru Rima, preneo je Rojters.

Snimio ga je svojim pametnim telefonom, objavio snimak na Tviteru i on je postao viralan.

U pismu upućenom juče Martinez-Brokalu, papa Franja (85) mu je čestitao na radu i lamentirao nad svojom lošom srećom.

- Ne možete poreći da je to bio slučaj loše sreće... da je nakon preduzimanja svih mera predostrožnosti na taksi stanici bio novinar - napisao je papa Franja u pismu koje je Martinez-Brokal podelio danas sa kolegama.

- Ne treba gubiti smisao za humor - napisao je papa Franja.

- Hvala što ste obavljali svoj posao, čak iako je to papu dovelo u nezgodan položaj - istakao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vulin odgovorio Milu: Može li Đukanović pesmu 'jači smo od Srbije' da otpeva na crnogorskom jeziku, da ga razumeju i drugi a ne samo Srbi?
Politika

Vulin odgovorio Milu: Može li Đukanović pesmu 'jači smo od Srbije' da otpeva na crnogorskom jeziku, da ga razumeju i drugi a ne samo Srbi?

"Kao i svi bivši Srbi i Milo Đukanović sanja da se osveti Srbiji, zato svaki mali uspeh slavi kao zlo naneto Srbiji", izjavio je potpresednik Vlade Republike Srbije, Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Mila Đukanovića koji je ponovo kritikovao politiku zvaničnog Beograda, a upitan da li je pevao "jači smo od Srbije" odgovorio "a šta i da jesam?"

04.10.2024

21:36

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija