• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

25.01.2022

22:36

PUTINOV ŠAH-MAT EU! NEĆETE GAS IZ RUSIJE? U REDU, IMA KO HOĆE... KINA JE VEĆE I BOLJE TRŽIŠTE OD VAS! Kreće gradnja gasovoda "Savez Vostok"...

Vesti

PUTINOV ŠAH-MAT EU! NEĆETE GAS IZ RUSIJE? U REDU, IMA KO HOĆE... KINA JE VEĆE I BOLJE TRŽIŠTE OD VAS! Kreće gradnja gasovoda "Savez Vostok"...

Podeli vest

Završena je izrada studije izvodljivosti za projekat gasovoda "Savez Vostok" za isporuku gasa iz Rusije preko Mongolije u Kinu, navodi se u saopštenju "Gasproma"

- Aleksej Miler i zamenik premijera Mongolije S. Amarsaihan potpisali su protokol o rezultatima razmatranja studije izvodljivosti za izgradnju gasovoda za snabdevanje Kine ruskim gasom preko Mongolije - navodi se u saopštenju kompanije.

Dužina trase gasovoda na teritoriji Mongolije, prema studiji izvodljivosti, biće 962,9 kilometara, prečnik cevi 1400 mm, te se očekuje da će biti pet kompresorskih stanica.

GLUP, GLUPLJI, MAKEDONCI, ŠIPTARI... NUDE VOJSKU AMERIMA ZA RAT SA PUTINOM! Čak su i Hrvati rekli NE, nismo toliko poludeli!

Podsetimo, deo zemalja EU, predvošenij SAD, pokupava na sve načine da sruši Severni tok 2. Izgradnja gasovoda  "Savez Vostok" za Kinu bio bi žestok šamar Americi i njihovim naporima.

Poruka Moskve je jasna: Nećete gas iz Rusije? U redu, ima ko hoće... Kina je veće i biolje tržište od EU.

AMERI JASNI, UGUŠIĆEMO PUTINA I RUSIJU! PORUČUJU I DA MOSKVA NE SME DA KORISTI GAS KAO ORUŽJE! Šta reći, ovde je neko žešće...

Istina, Nemačka čini sve da speči kolapšs Severniog toka 2, Berlinu je gas iz Rusije nasušna potreba, pre svega za posrnulu industriju, ali i građane koji ovaj energent koriste za grejanje...

Berlin slede još neke zemlje, ali pritisak Vašingtona je brutalan... 


  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bg Dex 1970

pre 2 godine

Nikada više neće biti kako je bilo, kako god da se završi cela situacija oko Ukrajine i gasovoda. Neko ko je do sada imao sve, izgubiće dosta, a neko ko nije imao gotovo ništa profitiraće. Mnoge zemlje EU koje podržavaju SAD i članice su NATO snaga, snaći će sveopšta kriza. One već sada imaju dosta problema sa cenama osnovnih životnih namirnica, zdravstvstvenim osiguranjem, naftom, grejanjem, vodosnabdevanjem, strujom.Jeste jedan od uzročnika takve krize KOVID 19, ali je takođe i sama anti-ruska i anti-kineska politička i ekonomska kampanja ovih zemalja. Pa oni su Rusiji uveli sankcije koje su i dalje na snazi, a Rusija i pored toga je ostala korektna i isporučivala gas tim zemljama po ugovorima i cenama koji su bili obostrano potpisani pre uvođenja tih sankcija prema Rusiji. Nemci su se ipak dozvali pameti u poslednjih par nedelja i ne želi da učestvuje u prljavoj Bajdenovoj kampanji protiv Rusije, što je i te kako bitno, jer Nemačka važi za najsnažniju članicu EU i mnoge druge članice zavise i od same Nemačke u svakom smislu, tako da se očekuje te iste članice prate Nemačku i takođe ne podrže amere i NATO.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija