• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

26.01.2022

22:21

UKRAJINI STIŽE PODRŠKA OD ČEŠKE... Doniraće 4.000 artiljerijskih granata! Imamo široku skalu opcija od političke do...

Vesti

UKRAJINI STIŽE PODRŠKA OD ČEŠKE... Doniraće 4.000 artiljerijskih granata! Imamo široku skalu opcija od političke do...

Podeli vest

Vlada Češke Republike odlučila je danas da donira 4.000 artiljerijskih granata kalibra 152 milimetra Ukrajini koja se priprema za moguću rusku vojnu invaziju, saopštilo je češko ministarstvo odbrane

Novi češka vlada desnog centra zauzela je jasan stav kako bi pokazala podršku Ukrajini u novonastaloj napetoj situaciji.

- Imamo široku skalu opcija - od političke i diplomatske podrške do konkretnih akcija kao što je donacija municije što vidim kao važan gest solidarnosti - saopšteno je iz kabineta ministarke odbrane Jane Černočove, prenosi Rojters.

Češka vlada je signalizirala da snažno podržava sankcije Zapada Rusiji ukoliko napadne Ukrajinu.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BOGDAN

pre 2 godine

BRACO CESI PREISPITAJTE KO VLADA U VASU DRZAVU I KO POMAZE ZAPADNIM IMPERIJALISTIMA DA OKUPIRAJU TVOJU I MOJU SLOVENSKU UKRAINU,BRACO CESI SETITE SE DA JE VAS OD NACISTE SPASILA RUSKA CRVENA ARMIJA PROLILI KRV DA VI BUDETE SVOJI NA SVOJE DA SE DANAS ZOVETE CESI A NE ISTOCNI GERMANCI ,RUSI VAS SPASILI DA VAS KAO NAROD I DRZAVU NACISTICKA GERMANIJA TOTALNO NE UNISTI I KAO NAROD I DRZAVA VISE NE POSTOJITE.TESKO ONIMA KOJI PLJUJU PO ONE KOJE SU IH SPASILI OD ZLONAMERNE ZLOCINCE I OSVAJACE KOJI NIKAD NECE PRESTATI DA VAS NAPADAJU SVE DOK VAS NE SLOME I BACE NA KOLENA, POTREBNA JE NIMA UKRAINA I VASA ZEMLJA ZA EKSPLOATACIJU I VAS NAROD ZA ROBOVE I SLUGE. ZIVELA BRTSKA RUSIJA UKRAINA I SVE SLOVENSKE DRZAVE I NJENE CASNE NARODE KOJI NACISTIMA I ANGLOSAKSONCIMA NECE DOZVOLITI DA OSVOJE NITI JEDAN SANTIMETAR SLOVENSKE ZEMLJE.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17