• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2022

17:03

BRITANSKI TAJFUN U AKCIJI Hitno pušteni borbeni avioni kako bi presreli "neidentifikovanu letelicu", Rusi ili...? Približava se ostrvu (Video)

printscreen

Vesti

BRITANSKI TAJFUN U AKCIJI Hitno pušteni borbeni avioni kako bi presreli "neidentifikovanu letelicu", Rusi ili...? Približava se ostrvu (Video)

Podeli vest

Britanske Kraljevske vazduhoplovne snage (RAF) podigle su svoje Typhoon borbene avione kako bi presrele "neidentifikovanu letelicu" koja se približava Velikoj Britaniji severno od Škotske

Avioni su poletjeli iz RAF-ove baze Lossiemouth u Morayju, a pridružio im se avio tanker Vojadžer iz baze Brize Norton u Oksofordširu. Portparol RAF-a nije želio otkrivati detalje o operaciji sve dok ne bude završena.

 

 

RAF rutinski presreće sve letelice koje se približavaju Velikoj Britaniji. U novembru 2021. godine su borbeni avioni podignuti kako bi presreli ruske strateške bombere Tu-160 Blackjack.

Dramatični snimak iz kokpita prikazuje dva bombardera Tu-160 koja mogu nositi nuklearne bombe, a koji su ispraćeni severno od obale Škotske. U to vreme je saopćeno da su ruski avioni ispraćeni, ali da nisu ulazili u britanski vazdušni prostor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Ako budu hteli da ih bombarduju slace misile iz Rusije, nije im potrebno deplasiranje. Samo da im pokazu da znaju da su tu kao da su se Rusi skrivali.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija