• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

02.02.2022

17:59

POREDE NAS SA MEDVEDOM, A ON SE NE PENJE NA KOKOŠINJAC! Peskov brutalno spustio na zemlju Blinkena i Psaki! OVO BAŠ BOLI!

Reuters

Vesti

POREDE NAS SA MEDVEDOM, A ON SE NE PENJE NA KOKOŠINJAC! Peskov brutalno spustio na zemlju Blinkena i Psaki! OVO BAŠ BOLI!

Podeli vest

Rusija se tradicionalno poredi sa medvedom, a on ne može da se penje na krov kokošinjca, suviše je velik i težak, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov komentarišući izjavu predstavnice Bele kuće Džen Psaki da je Rusija kao lisica koja viče sa krova kokošinjca

- Ipak, Rusiju tradicionalno porede sa medvedom. I uz svu svoju želju, on ne može da se popne na krov kokošinjca. Prevelik je i pretežak za to. Ali u isto vreme, neka slikovita poređenja nisu u opisu mog posla - odgovorio je Peskov na zahtev novinara da Psakijevoj da sličan slikovit odgovor.

Portparolka Bele kuće Džen Psaki izjavila je ranije da je Rusija odgovorna za deeskalaciju krize oko Ukrajine i Moskvu uporedila sa lisicom koja sa krova kokošinjca viče da se plaši kokošaka. 

OTKRIVEN ASTERIOD TROJANAC U ZEMLJINOJ ORBITI! Mogli bismo da na njemu napravimo ljudsku bazu, ALI ŠTA AKO SU TAMO VEĆ MALI ZELENI I...

Prethodno je slično poređenje napravio američki državni sekretar Entoni Blinken. On je napomenuo da lisica želi da napadne kokošinjac, jer „kokoške predstavljaju pretnju".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 2 godine

Pa ako tako nastavite da iritirate "medveda", moguće je da se i popne na krov Kongresa /kokošinjca/ i da zabode Rusku zastavu kao 1945, godine na Rajhstag! Ima tu slikovite istine!?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija