• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kurir

05.02.2022

08:51

AMERIČKI PADOBRANCI SE PRIMIČU RUSKIM GRANICAMA! Transportni avioni sa pripadnicima 82. padobranske divizije sleteli u Poljsku (VIDEO)

Printscreen You Tube/ E-Military

Vesti

AMERIČKI PADOBRANCI SE PRIMIČU RUSKIM GRANICAMA! Transportni avioni sa pripadnicima 82. padobranske divizije sleteli u Poljsku (VIDEO)

Podeli vest

SAD nastavljaju gomilanje vojske na istok Evrope, ovaj put razmeštaju svoje moćne padobranske jedinice

U četrvtak i petak transportni avioni C-17 sleteli su u američku bazu Ramštajn u Nemačkoj. Zatim je oprema sa 1.700 pripadnika 82. padobranske divizije prebačena u transportne avione C-130J, koji su poleteli za Poljsku.

 

 

Saznalo se njihovo odredište. Mnogi su mislii da je u pitanju grad u centralnoj Poljskoj ili bliže Baltiku. Vojni transportni avion sa pripadnicima 82. padobranske divizije sleteo je na aerodrom Rzeszów, koji se nalazi na udaljenosti 100 kilometara od ukrajinsko-poljske granice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

AKO RUSIJA NAPADNE UKRAJINU, AMERIČKA 82. PADOBRANSKA DIVIZIJA KREĆE IZ POLJSKE! Bajden prelomio, UDARIĆE NA PUTINA!
Planeta

AKO RUSIJA NAPADNE UKRAJINU, AMERIČKA 82. PADOBRANSKA DIVIZIJA KREĆE IZ POLJSKE! Bajden prelomio, UDARIĆE NA PUTINA!

Američki predsednik Džo Bajden danas je dao zeleno svetlo da krene raspoređivanje dodatanih američkih snaga na istok Evrope, kako bi se suprostavili potencijalnoj ruskoj agresiji na Ukrajinu. Posle Bajdena oglasio se i Pentagon sa detaljniji informacijama i spisak zemalja u koje stiže američka vojska, koja je već započela pripreme za prebacivanje preko Atlantika. Interesantno je da na broj od 8.500 vojnika pridružuje još 3.000 vojnika

02.02.2022

17:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija