• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

06.02.2022

10:56

KIJEV PADA ZA 72 SATA?! Ako dođe do POTPUNE RUSKE INVAZIJE... 15.000 ukrajinskih vojnika će stradati - Mračne prognoze SAD!

Reuters

Vesti

KIJEV PADA ZA 72 SATA?! Ako dođe do POTPUNE RUSKE INVAZIJE... 15.000 ukrajinskih vojnika će stradati - Mračne prognoze SAD!

Podeli vest

Načelnik združenog štaba američke vojske general Mark Mili preneo je kongresmenima da bi Kijev mogao da padne u roku od 72 sata ako dođe do "potpune ruske invazije" na Ukrajinu, reklo je za Foks njuz više izvora u Kongresu

Kako se navodi, Mili je to rekao kongresmenima na brifingu iza zatvorenih vrata 2. i 3. februara. Takođe je naveo da bi, ako dođe do "invazije", moglo stradati 15.000 ukrajinskih i 4.000 ruskih vojnika.

Kako navodi Foks njuz, nekoliko kongresmena je izrazilo zabrinutost što Vašington nije brzo reagovao kako bi Ukrajini pružio značajnu vojnu pomoć, kao što su protivvazdušni i raketni sistemi, ali su zvaničnici na sastancima odgovorili da bi značajnija vojna pomoć Ukrajini mogla biti iskorišćena kao povod za ruski napad.

Brifinzima su, između ostalih, prisustvovali američki državni sekretar Entoni Blinken i ministar odbrane Lojd Ostin, navodi Foks njuz.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arsa

pre 2 godine

САД ће ратовати до задњег руса у Украјинској војсци.Амери су специјалисти да наведу да брат удари на брата.Русија треба да води рачуна о томе и сигуран сам да је свесна тога.Америма је све једно ко ће победити у том рату.Једино што им је битно да што више руса погине и са једне и са друге стране.

Milan63

pre 2 godine

Nema nikakve ruske invazije na Ukrajinu, niti će je biti ako Kijev ne udari na Donbas. Amerikanci huškaju Ukrajinu na rat sa Rusima do poslednjeg Ukrajinca i to se vidi po svemu. Ali, ako misle da će u Ukrajini postaviti svoje rakete srednjeg i kratkog dometa, grdno se varaju da im Rusi neće pružiti adekvatan odgovor. Bajden srlja u Treći svetski rat. Baš ga briga. Naživeo se, a šta radi svojim sunarodnicima koji treba da imaju neku budućnost, baš ga briga.

Mauser

pre 2 godine

Sa vojnog, gledišta omjer napadača i branitelja mora biti 3:1, pa tako nebuloze o 4000 poginulih Rusa u slučaju invazije je glupost. Gubici bi bili daleko veći i za jedne i za druge. Ukrajina nije mjesna zajednica , nego druga država po veličini u bivšem SSSR-u, sa 55 mil. stanovnika. Mogu možda Rusi lako ući , a kako izaći, kada krene gerilski rat, sabotaže, ubojsatva ruskih vojnika. Sve to Putin treba opravdati svom narodu. A i nije više 2014. godina, Ukrajinci su modernizirali svoju vojsku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija