• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Reuters

09.02.2022

08:16

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U ABU DABIJU! Jezivi detalji, građani bili u strahu od terorističkog napadu!

printscreen Twitter

Vesti

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U ABU DABIJU! Jezivi detalji, građani bili u strahu od terorističkog napadu!

Podeli vest

Timovi civilne odbrane u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirarata, Abu Dabiju, saopštili su da su u sredu rano ujutro ugasili požar izazvan eksplozijom plinske boce, dok je američka ambasada izdala upozorenje o ''mogućem napadu projektila ili dronova''

- Specijalnizovane ekipe su ugasile požar, evakuisale su zgradu iz predostrožnosti i požar je stavljen pod korntrolu, saopštili su oni, prenosi Rojters.

Kako se navodi u saopštenju državne agencije u požaru nije bilo povređenih. 

Foto: printscreen Twitter

Deo međunarodnih medija izvestio je o "eksplozijama" u Abu Dabiju, dok su Tviterom kružili snimci eksplozije koju su mnogi pripisali napadu projektila ili dronova od strane Huta.

Eksplozija se dogodila u ulici Hamdan u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde se održava Svetsko klupsko prvenstvo u fudbalu.

Državna novinska agencija VAM navela je da je požar posledica ''eksplozije plinske boce''. Neki snimci pokazuju nešto što je izgledalo kao vatrena lopta na krovu zgrade dok su se vozila hitne pomoći mogla videti na ulici, prenosi AP.

Vatrena lopta se brzo raspršila na snimku i činilo se da nije izazvala strukturnu štetu na zgradi.

Poslednjih nedelja Emirati su sprečili druge raketne napade usmerene na tu zemlju.

Vlasti su naglasile da se sve dežurne ekipe bave situacijom te su pozvale javnost da "prati viesti službenih vlasti Ujedinjenih Arapskih Emirata i izbegava širenje glasina i lažnih informacija".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija