• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnik.rs

09.02.2022

17:21

DEMOKRATE I DF NAJAVLJUJU PROTESTE! Mogu li "NOVE LITIJE" da spreče uspostavljane parlamentarne većine? PRETI LI CRNOJ GORI "UKRAJINSKI SCENARIO"?

Vesti

DEMOKRATE I DF NAJAVLJUJU PROTESTE! Mogu li "NOVE LITIJE" da spreče uspostavljane parlamentarne većine? PRETI LI CRNOJ GORI "UKRAJINSKI SCENARIO"?

Podeli vest

U novom izdanju emisije „Svet sa Sputnjikom“ biće reči o političkoj krizi u Crnoj Gori

Posle pada vlade Crne Gore i smene predsednika Skupštine Alekse Bečića sve je izvesnije formiranje manjinske vlade na čelu s liderom građanskog pokreta URA Dritanom Abazovićem, koju je DPS Mila Đukanovića već najavio da će podržati.

Ocenjujući da se radi o izdaji i prekrajanju izborne volje građana iskazane na izborima avgusta 2020.godine, Demokrate i DF najavljuju proteste. Da li se DPS faktički vraća na vlast? Mogu li te „nove litije“ da spreče uspostavljanje nove parlamentarne većine? Koliko će građane koštati još jedan politički eksperiment? Mogu li se pomiriti dve Crne Gore?

Preti li toj zemlji „ukrajinski scenario“? O političkoj krizi u Crnoj Gori u emisiji "Svet sa Sputnjikom" govore istoričar dr Bogdan Živković i politički konsultant Vladimir Dobrosavljević.
Iz Crne Gore će nam se javiti poslanik DF Jovan Vučurović.

Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se sredom od 17.00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija