• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

12.02.2022

20:51

PRVO OGLAŠAVANJE MOSKVE POSLE SASTANKA PUTINA I BAJDENA "Histerija je dostigla vrhunac"!

Vesti

PRVO OGLAŠAVANJE MOSKVE POSLE SASTANKA PUTINA I BAJDENA "Histerija je dostigla vrhunac"!

Podeli vest

Jurij Ušakov rekao da SAD ponovo nisu razmotrile zahteve Rusije

Pomoćnik predsednika Rusije Vladimira Putina, Jurirj Ušakov, rekao je da je telefonski razgovor Putina i njegovog američkog kolege DŽoa Bajdena bio "balansiran i poslovan", ali je istakao da SAD i NATO ponovo nisu razmotrile glavne bezbednosne probleme Rusije, prenose RIA novosti.

Ušakov je rekao da je razgovor, koji je trajao nešto više od sata, održan u "atmosferi histerije o navodnoj nameri Rusije da izvrši invaziju na Ukrajinu, koju su izazvali američki zvaničnici".

- Pritisak oko teme invazije je koordinisan i histerija je dostigla vrhunac - rekao je Ušakov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Knezevic Zoran

pre 2 godine

Tipicno ponasanje VELIKIH ZLOCINACA, koje je praktikovano "X" puta?! U zapadnim medijima je vesto stvorena slika izvesne "ruske invazije", koja nije uopste upitna u zapadnom javnom mnenju i koja ce se sigurno dogoditi. Sta je preostalo do tog dana "D"? Da SAD i VB odrede datum pocetka "ruske agresije", a taj dan se ocigledno veoma priblizio, sudeci po ovim histericnim americkim najavama. Sledeci korak je, nahuskati stotinak placenika i Ukrainaca, koji ce napasti ruske polozaje, cime ce biti otvorena pandorina kutija. Katastrofa je na pomolu. Tu nece stradati Amerikanci i Britanci. Tu ce ceh placati Ukrainci i Rusi. Jedan isti narod ce se klati nevidjenom pasijom dok ce americki "posteni poreski obveznici" dobro podgojeni uz velike kolicine piva i manjak mozga i obrazovanja, uzivati dok na CNN-u posmatraju kako njihove "pametne" bombe ubijaju tamo neke urodjenike. Ne cude me Amerikancii, niti Britanci. Tuzno je i tragicno na sta je EU spala?!

Bg Dex 1970

pre 2 godine

Očigledno je da ameri žele po svaku cenu da izazovu Rusiju da krene prva. Drugo, u pitanju su bilioni dolara koji su potrošeni, ali američka administracija taj novac mora po svaku cenu da opravda, jer ako ne bude ništa od ruske invazije na Ukrajinu, onda će taj novac biti uzaludno potrošen. Nikakav problem idealizma, vere, socijalne stabilnosti stanovništva nije pravi razlog reakcije američkih vojnih snaga. Isključivo je to novac, odnosno glavni resursi preko kojih se dolazi do novca i moći, a to su nafta i zlato, na prvom mestu, a zatim i sve ostalo, kao što je čista voda, litijum, platina, bakar, aluminijum, čelik, dijamant, ugalj itd. Kada iscrpe sve to i pokupe, oni napuste teritoriju. To se desilo sa Avganistanom. Ukrajina je prepuna te rude i proći će gore nego sam Avganistan, a sami su zato krivi i ne treba ih žaliti. Rusija neće nikad dozvoliti sebi da ih neko isprovocira tako lako. Svim svojim neprijateljima jasno stavlja do znanja šta ih čeka ukoliko njihov bezobrazluk bude nepodnošljiviji nego što je sada.

Zoran

pre 2 godine

S.A.D. nisu imale histeriju kad su bombardovali Srbiju?!

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija