• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

12.02.2022

22:13

NEZAPAMĆENA PORODIČNA TRAGEDIJA! Dečak (15) pobio celu porodicu zbog loših ocena, tela krio tri dana u šupi

Vesti

NEZAPAMĆENA PORODIČNA TRAGEDIJA! Dečak (15) pobio celu porodicu zbog loših ocena, tela krio tri dana u šupi

Podeli vest

Dečak star 15 godina ubio je u utorak svoje roditelje i mlađeg brata u njihovoj kući u blizini španskog grada Alikantea, navodno nakon svađe zbog njegovih loših ocena

Petnaestogodišnjak je najprije očevom lovačkom puškom upucao svoju majku, nakon čega je ubio i mlađeg brata, objavila je policija.

Otac u tom trenutku nije bio kod kuće, a nakon što se vratio dva sata kasnije, tinejdžer je ubio i njega.

Tragedija se dogodila u njihovoj porodičnoj kući u utorak. Porodica je živela u blizini grada Alikantea. Prema navodima policije, tinejdžer je tela sakrio u obližnjoj šupi.

Tri dana je skrivao tela, priznao je zločin

Nakon toga je tri dana bio u kući, sve do petka kada su, u nameri da posete porodicu, došle dve dečakove tetke. Kako piše regionalni list Diario Levante, njima je dečak potom priznao zločin.

Tamošnji mediji pišu da se dečak posvađao s roditeljima jer su mu zbog loših ocena zabranili pristup internetu.

Policija još nije potvrdila ove navode, poručivši da je istraga u toku. Iz policije je potvrđeno samo da je tinejdžer trenutno u pritvoru i da je priznao zločin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija